جمعه ۱ آبان ۱۴۰۵ | ۲۳:۳۷
منبع: نمایندگی گیلان
شاعران پس از شهادت رهبر انقلاب با خلق آثار حماسی حضوری فعال در میدان‌ها داشته‌اند

شاعران پس از شهادت رهبر انقلاب با خلق آثار حماسی حضوری فعال در میدان‌ها داشته‌اند

گیلان (ایسنا) - شاعر آیینی و عضو هسته مرکزی تولید محتوای مادحین بانوان کشور با اشاره به نقش شعر و ادبیات در روزهای پس از شهادت رهبر انقلاب، گفت: حضور شاعران در میدان‌ها و خلق آثار حماسی، سرودها و ترانه‌ها، جلوه‌ای از رسالت تاریخی جامعه ادبی کشور در این روزهاست.

زهراسادات قاسمی، شاعر آیینی و عضو هسته مرکزی تولید محتوای مادحین بانوان کشور شامگاه جمعه، اول آبان در حاشیه اجتماع شبانه مردم رشت با حضور در قرارگاه رسانه‌ای سردار شهید نائینی رشت با اشاره به روزهای دشوار پس از شهادت رهبر انقلاب اظهار کرد: با گذشت حدود ۲۴۰ شب از حضور مردم در میدان‌ها، هنوز هم باور داغ شهادت رهبر عزیزمان برای من دشوار است.

وی با اشاره به توجه ویژه رهبر شهید به ادبیات فارسی و شعر افزود: گاهی با خودم فکر می‌کنم تلاش‌های ایشان در طول سال‌های پربرکت زندگی برای جامعه ادبی کشور، به‌ویژه شعر، برای چنین روزهایی بوده است؛ روزهایی که شاعران بتوانند رسالت خود را در عرصه‌های مختلف به نمایش بگذارند.

این شاعر آیینی با بیان اینکه شاعران پس از شهادت رهبر انقلاب حضوری فعال در میدان‌ها داشته‌اند و رسالت تاریخی خود را به نمایش گذاشتند، تصریح کرد: از شعرهای حماسی سروده‌شده تا شعارها، سرودها و ترانه‌ها، شاهد حرکتی گسترده در عرصه ادبیات بودیم. به اعتقاد من، رسالت و بعثت شاعران را در این روزها به‌روشنی می‌توان در میدان‌ها مشاهده کرد.

قاسمی با قدردانی از حضور مستمر مردم در میدان‌ها گفت: مردم در این شب‌ها با وجود دشواری‌ها و خستگی‌ها، میدان‌ها را رها نکردند و همچنان پای کار ایستاده‌اند. حماسه‌ای که امروز شاهد آن هستیم، در کنار حضور مردم، جلوه‌ای از همراهی و همدلی است که آیندگان درباره آن سخن خواهند گفت.

وی همچنین به خاطره‌ای از آخرین دیدار شاعران با رهبر شهید اشاره کرد و گفت: آن دیدار با شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) و سالروز تولدم هم‌زمان شده بود. به دلیل انتساب خانوادگی‌ام به سادات حسنی، دوست داشتم از ایشان هدیه‌ای به یادگار دریافت کنم و این درخواست را به محضرشان برسانم.

این هنرمند ملی  ادامه داد: با وجود اینکه شرایط جلسه اجازه نداد مستقیما درخواست خود را مطرح کنم، موضوع را با یکی از محافظان ایشان در میان گذاشتم. پس از پایان مراسم، همان فرد مرا صدا زد و انگشتری را که به تبرک دعای رهبر شهید همراه بود، به من هدیه داد و گفت که موضوع را با ایشان مطرح کرده و درخواست من پذیرفته شده است.

قاسمی با بیان اینکه این انگشتر برای او یادگاری بسیار ارزشمند است، افزود: از نخستین شب حضور در میدان، این یادگار را با خود داشته‌ام و دوست داشتم دیگران نیز در این محبت و خاطره سهیم باشند.

وی با اشاره به نقش رسانه‌ها در روایت رویدادهای این روزها خاطرنشان کرد: رسانه در این شب‌ها نقشی مهم در عرصه میدان دارد و فعالان رسانه‌ای با تلاش‌های خود کار بزرگی انجام داده‌اند. لازم می‌دانم به‌عنوان عضوی کوچک از جامعه ادبی کشور، از همه فعالان رسانه‌ای قدردانی کنم.

این چهره فاخر انقلاب اسلامی در بخش پایانی سخنان خود، ابیاتی از شعر سروده‌شده برای رهبر شهید را قرائت کرد و با ابراز امیدواری نسبت به آینده، بر تداوم مسیر شعر و ادبیات در بیان احساسات و باورهای مردم تأکید کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها