شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ | ۱۳:۴۶
منبع: نمایندگی فارس
معرفی برترین‌های مسابقات آزاد تیراندازی با کمان فارس

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد تیراندازی با کمان فارس

فارس (ایسنا) - مسابقات آزاد تیراندازی با کمان در رشته‌های کامپوند ۵۰ متر و ریکرو ۷۰ متر، با حضور ۳۴ کماندار از سه استان فارس، بوشهر و خوزستان در مجموعه شهید دستغیب شیراز برگزار و نفرات برتر معرفی شدند.

در این رقابت‌ها کماندارانی از شهرهای شیراز، جهرم، کازرون، داراب، مرودشت، زرقان، بوشهر و امیدیه حضور داشتند.

در بخش ریکرو آقایان، محمد فلاح از باشگاه پارس شیراز مقام اول را کسب کرد. مجتبی پرکاس از مرودشت دوم شد و فرهاد زارع از نفت امیدیه خوزستان به مقام سوم رسید. در بخش ریکرو خانم‌ها نیز فاطمه باهوش از بوشهر عنوان قهرمانی را از آن خود کرد، راحیل فانی و کیمیا میرزاخانی از باشگاه پارس شیراز به ترتیب دوم و سوم شدند.

در بخش کامپوند آقایان، محمدعلی نوروزی از داراب اول شد و پارسا رکنی و احسان رکنی از شیراز به ترتیب عناوین دوم و سوم را به دست آوردند. در بخش کامپوند خانم‌ها نیز زهرا مرادیان از جهرم به مقام قهرمانی رسید، مریم علی‌آبادی از شیراز دوم شد و زهرا رعیتی از شیراز در جایگاه سوم ایستاد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی ورزش و جوانان فارس در روز شنبه دوم آبان، حسن آبیاری‌فرد به عنوان سرداور، شیوا تعبدی به عنوان فرمانده میدان، زهرا زینل‌پور و بهاره علیپور به عنوان داوران خط و زهرا مرادیان به عنوان داور ثبت نتایج، مدیریت و قضاوت این دوره از مسابقات را بر عهده داشتند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها