سه‌شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵ | ۱۱:۵۸
تعویق دیدار استقلال و فولاد سیرجان در هفته دوم لیگ برتر والیبال

تعویق دیدار استقلال و فولاد سیرجان در هفته دوم لیگ برتر والیبال

خراسان رضوی (ایسنا) - نماینده باشگاه استقلال در خراسان رضوی گفت: تیم فولاد سیرجان به دلیل ناهماهنگی‌های به وجود آمده، درخواست داد که این مسابقه برگزار نشود و به‌صورت معوقه، در زمانی که سازمان لیگ و فدراسیون والیبال تعیین می‌کنند، برگزار شود و ما نیز با این درخواست موافقت کرده و مصاف استقلال و فولاد سیرجان در هفته دوم لیگ برتر والیبال به تعویق افتاد.

نوید زنده‌روحیان در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به پرداخت بدهی‌های تیم والیبال استقلال مشهد اظهار کرد: خوشبختانه بدهی‌های تیم والیبال استقلال پرداخت شد و دیگر از نظر مالی مشکلی نداریم. موضوع حکم کمیته انضباطی نیز تعیین تکلیف شد و قرار بر این شد که بدهی چند بازیکن پرداخت شود. البته این بدهی‌ها مبلغ چندان زیادی نبود و در مجموع حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان می‌شد که قرار است پرداخت شود.

وی با بیان اینکه برای برگزاری مسابقات مشکلی نداریم و مجوز بازی چهارشنبه ۶ آبان‌ با تیم فولاد سیرجان نیز صادر شده بود، ادامه داد: تنها مشکلی که وجود داشت، مربوط به تیم فولاد سیرجان بود که برای سفر به مشهد با مشکلاتی مواجه شده بود. با توجه به اینکه زمان کافی برای تهیه بلیت و انجام هماهنگی‌های لازم را نداشتند، درخواست دادند که این مسابقه برگزار نشود و به‌صورت معوقه، در زمانی که سازمان لیگ و فدراسیون والیبال تعیین می‌کنند، برگزار شود. ما نیز با این درخواست موافقت کردیم؛ بنابراین، این مسابقه به تعویق افتاده و زمان جدید برگزاری آن را فدراسیون اعلام خواهد کرد.

نماینده باشگاه استقلال در خراسان رضوی با اشاره به اینکه در این فاصله، فرصت داریم تا مشکلات سالن برگزاری بازی‌ها در مشهد را برطرف کنیم، تشریح کرد: پیشنهاد فدراسیون والیبال این بود که به دلیل کیفیت مناسب کفپوش سالن مهران، مسابقات در این سالن برگزار شود؛ اما در صحبت‌هایی که با مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی و رئیس فدراسیون والیبال داشتیم، موضوع سالن مهران  مطرح شد و با توجه به اینکه این سالن قرار است وارد فرایند مولدسازی شود، تصمیم گرفتیم تلاش کنیم سالن شهید رئیسی را به استانداردهای موردنیاز برسانیم.

وی افزود: در همین راستا، هماهنگی‌های لازم انجام شده و قرار است سیستم ویدئوچک نیز به مشهد در سالن شهید رئیسی منتقل شود. همچنین، در صورت فراهم شدن شرایط و نبود مشکل، احتمالاً یک کفپوش نیز به این سالن اضافه خواهیم کرد تا مسابقات بدون دغدغه در همین محل برگزار شود. در حال حاضر، منتظر نهایی شدن هماهنگی‌ها هستیم. بازی خانگی بعدی ما مقابل پاس گرگان خواهد بود و تا آن زمان فرصت داریم اقدامات لازم را انجام داده و شرایط سالن را به وضعیت مطلوب برسانیم.

زنده‌روحیان درباره حضور بانوان در ورزشگاه برای تماشای بازی‌های تیم والیبال استقلال مشهد، گفت: برای حضور تماشاگران خانم در سالن پیگیری‌های لازم را انجام داده‌ایم و درخواست خود را ارائه کرده‌ایم. اگر مسابقات در سالن مهران برگزار شود، واقعیت آن است که زیرساخت لازم برای حضور بانوان را نداریم. یکی از دلایلی که خودمان نیز تمایل چندانی به برگزاری مسابقات در سالن مهران نداشتیم، این موضوع بود؛ چراکه دوست داریم بانوان نیز بتوانند در سالن حضور پیدا کنند.

نماینده باشگاه استقلال در خراسان رضوی ادامه داد: با وجود اینکه تاکنون مسابقه رسمی در این سطح در سالن شهیدرئیسی برگزار نشده اما این سالن زیرساخت‌ها و امکانات موردنیاز برای حضور بانوان را دارا می‌باشد. به همین دلیل، امیدواریم برای دریافت مجوز حضور بانوان در سالن شهیدرئیسی شرایط مناسب‌تری داشته باشیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها