بهرام سرمست در دیدار صمیمی با خانواده جانبازان روشندل، با اشاره به اهمیت فرصت خدمتگزاری اظهار کرد: همواره تأکید کردهایم که توفیق خدمت، غنیمت و فرصتی ارزشمند است؛ فرصتی که گذرا بوده و نصیب هر کسی نمیشود.
وی با اشاره به شرایط دشوار کشور افزود: با وجود سختیها، توفیقات بسیاری حاصل شده است و رزمندگان ما در میدان نبرد، با ایستادگی خود، تمامی تحلیل های نظامی دنیا را به چالش کشیدهاند.
سرمست با بیان اینکه تغییر نگاه جهانی به مردم ایران حاصل ایثار و فداکاری اقشار مختلف است، خاطرنشان کرد: این تحول، نتیجه خون شهدا، مجاهدت رزمندگان، تلاش دولتمردان و حضور مردم در میدان است و دولت و دولتمردان نیز در کنار مردم قرار دارند.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به حوادث جنگ تحمیلی سوم و حملات دشمن به استان اظهار کرد: در طول این جنگ، بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ بمب و موشک به استان ما اصابت کرد، اما دشمن نتوانست به اهداف خود دست یابد و مردم نیز با آگاهی، بصیرت و همراهی خود اجازه ندادند نظم عمومی جامعه دچار اختلال شود.
وی ادامه داد: آذربایجان شرقی در این شرایط، کارنامه متفاوتی از خود به نمایش گذاشت که این موفقیت مرهون مردم آگاه، بصیر و روشن اندیش استان و همچنین تدابیر مدیریتی در سطح استان است.
سرمست در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت توجه به نقش خانواده های جانبازان گفت: نقش مهم همسران فداکار جانبازان، آن گونه که شایسته است، دیده نشده است؛ همسرانی که در قامت پرستار، با خلوص نیت و فداکاری در کنار جانبازان ایستاده اند و مسئولیت سنگین مراقبت از آنان را بر عهده دارند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، در روز پنجشنبه هفتم آبان، وی تأکید کرد: مطالبات همسران جانبازان را پیگیری خواهیم کرد تا فداکاریها و تلاشهای این عزیزان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام