شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵ | ۱۷:۲۸
منبع: نمایندگی کردستان
فرماندار سنندج: توسعه راه‌های روستایی باید با تقویت ظرفیت‌های کشاورزی و باغداری همراه باشد

فرماندار سنندج: توسعه راه‌های روستایی باید با تقویت ظرفیت‌های کشاورزی و باغداری همراه باشد

کردستان (ایسنا) - فرماندار سنندج گفت: توسعه راه‌های روستایی باید با تقویت ظرفیت‌های کشاورزی و باغداری همراه باشد و در برنامه‌ریزی برای اجرای پروژه‌های عمرانی تلاش شده است پیوست اقتصادی طرح‌ها و تأثیر آن‌ها بر تقویت این بخش مورد توجه قرار گیرد.

غریب سجادی نهم آبان‌ماه در بازدید از روند اجرایی پروژه راه روستایی کوله‌هه‌رد به باباریز در بخش مرکزی سنندج، ضمن بررسی مراحل اجرای این طرح، از پیشرفت پروژه در مدت‌زمان کوتاه و همکاری و تعامل مطلوب مردم و باغداران منطقه قدردانی کرد و اظهار داشت: در مدت‌زمان کوتاهی که از آغاز عملیات اجرایی گذشته، پیشرفت مناسبی حاصل شده و تلاش‌های اداره راهداری و پیمانکار پروژه و همراهی مردم، به‌ویژه باغداران منطقه، در فراهم کردن زمینه اجرای پروژه نقش مؤثری داشته است.

فرماندار سنندج با تأکید بر اینکه برخورداری از امکانات زیربنایی حق همه روستاها، فارغ از میزان جمعیت آن‌هاست، افزود: با توجه به محدودیت منابع و اعتبارات، در برنامه‌ریزی‌ها ناچار به اولویت‌بندی هستیم و معمولاً روستاهای پرجمعیت‌تر در اولویت تخصیص منابع قرار می‌گیرند؛ با این حال، نیازهای سایر روستاها نیز همواره مورد توجه قرار دارد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی منطقه تصریح کرد: مسیر کوله‌هه‌رد به باباریز در محدوده‌ای با ظرفیت‌های قابل‌توجه کشاورزی و باغداری قرار دارد و با نگاه توسعه‌ای و پرهیز از نگاه محدود و مقطعی، می‌تواند زمینه تبدیل این منطقه به یکی از قطب‌های کشاورزی شهرستان را فراهم کند.

سجادی در ادامه به اقدامات انجام‌شده در حوزه بهسازی راه‌های روستایی اشاره کرد و گفت: از جمله پروژه‌های اجراشده در این محدوده، اصلاح و بهسازی آسفالت به طول چهار کیلومتر در مسیر ننله به باباریز بوده است و پروژه راه کوله‌هه‌رد به باباریز نیز در ادامه برنامه‌های توسعه و بهبود دسترسی روستاهای این منطقه در حال اجراست.

وی در پایان بر ضرورت تداوم همکاری مردم، باغداران، دهیاران و دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و خواستار پیگیری مستمر برای تکمیل پروژه و بهره‌برداری از آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها