یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵ | ۱۱:۴۷
دو هندبالیست قمی به اردوی تیم ملی دعوت شدند

دو هندبالیست قمی به اردوی تیم ملی دعوت شدند

قم (ایسنا) - رئیس هیات هندبال قم از دعوت دو بانوی هندبالیست قمی به اردوی تیم ملی برای آماده‌سازی مسابقات قهرمانی آسیا خبر داد.

علی ساده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: الناز قاسمی و فاطمه خلیلی دو ورزشکار شایسته قمی هستند که با نظر کادر فنی به اردوی تیم ملی دعوت شده‌اند.

رئیس هیات هندبال تصریح کرد: این اردو برای آماده‌سازی تیم ملی هندبال بانوان ایران جهت حضوری پرقدرت در مسابقات قهرمانی آسیا، از دیروز آغاز شده و تا ۱۸ آبان‌ماه جاری به مدت ۹ روز در تالار هندبال استان تهران ادامه خواهد داشت.

 وی ادامه داد: تیم ملی هندبال بانوان ایران برای حضور در بیست‌ویکمین دوره رقابت‌های قهرمانی آسیا که از ۲ تا ۱۲ آذر امسال در قزاقستان برگزار می‌شود، آماده می‌شود.

ساده در پایان افزود: الناز قاسمی و فاطمه خلیلی چندین سال لژیونر بوده‌اند و نزدیک به ۱۰ سال است که در تیم ملی فعالیت می‌کنند، همچنین این دو بازیکن در مسابقات آسیایی پارسال که در کشورهای اسلامی برگزار شد، مقام سوم کسب کردند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها