جمعه ۱۵ آبان ۱۴۰۵ | ۲۲:۳۲
منبع: نمایندگی مازندران
از گرامیداشت «روز بابل» تا پیگیری اعتبار احداث پل و تندیس خیر بزرگ نوشیروانی

از گرامیداشت «روز بابل» تا پیگیری اعتبار احداث پل و تندیس خیر بزرگ نوشیروانی

مازندران (ایسنا) - آیین گرامیداشت «روز بابل» و یادوارهٔ زنده‌یاد حاج سید حسین فلاح نوشیروانی، خیر نیک‌اندیش و بنیان‌گذار خدمات گستردهٔ آموزشی، بهداشتی و فرهنگی، در روستای نوشیروان‌کلا بابل برگزار شد.

 رئیس شورای اسلامی شهرستان بابل جمعه ۱۵ آبان در حاشیهٔ این مراسم در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این آیین با حضور جمعی از مسئولان، بزرگان، معتمدان و اهالی منطقه همراه بود و در آن بر ضرورت پاسداشت خدمات این خیر بزرگ و انتقال سیرهٔ او به نسل‌های جوان تأکید شد.

حمید قربانیا افزود: پیگیری ساخت پل جدید و همچنین ساخت تندیس زنده‌یاد نوشیروانی از موضوعاتی بود که مقرر شد با همکاری فاطمی، نمایندهٔ مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، دنبال شود.

 وی با بیان اینکه در این رویداد فرهنگی از ابعاد شخصیتی و میراث ماندگار خیر بزرگ نوشیروانی تجلیل می‌کنیم، افزود: حسین فلاح نوشیروانی در دهه ۱۳۲۰ مدرسه‌سازی را همراه با تأمین رایگان پوشاک، لوازم‌التحریر دانش‌آموزان، بورسیهٔ صدها دانشجو آغاز کرد و تا دستگیری از نیازمندان و وقف املاک به نام مردم بابل پیشرو بود.

از گرامیداشت «روز بابل» تا پیگیری اعتبار احداث پل و تندیس خیر بزرگ نوشیروانی

 وی خاطرنشان کرد: تداوم راه نیک‌اندیشان و خادمان راستین جامعه، عامل مهمی در توسعهٔ فرهنگ، آموزش و رفاه منطقه است.

 رئیس شورای اسلامی شهرستان بابل در ادامه با اشاره به نام‌گذاری ۱۵ آبان به‌عنوان «روز بابل»، از پیگیری‌های انجام‌شده برای تأمین اعتبار احداث پل جدید و ساخت تندیس این خیر بزرگ با همکاری نمایندهٔ مردم بابل در مجلس خبر داد.

قربانیا یادآور شد: امروز اقشار مختلف مردم با حضور بر مزار این خیر بزرگ، ضمن ادای احترام و ابراز ارادت، وی را سرمشق و الگویی بی‌بدیل در حوزهٔ خیر و نیک‌اندیشی دانستند.

 وی با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده برای توسعهٔ زیرساخت‌های عمرانی منطقه تصریح کرد: با پیگیری‌های نمایندهٔ مردم بابل، اعتبار لازم برای احداث یک پل جدید و استاندارد در این مسیر پیش‌بینی شده است تا شأن مردم نوشیروان‌کلا و روستاهای اطراف که از این محور مواصلاتی پرتردد استفاده می‌کنند، به‌خوبی حفظ شود.

 وی در ادامه از برنامه‌ریزی برای ساخت تندیس یادبود زنده‌یاد نوشیروانی خبر داد و گفت: از نماینده مجلس درخواست کردیم تا از محل اعتبارات مادهٔ ۴۲ یا ۵۸، مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار اولیه برای ساخت تندیسی وزین و شایسته در همین مکان اختصاص یابد.

رئیس شورای اسلامی شهر بابل همچنین بر ضرورت مردمی‌سازی و استمرار این آیین‌های ارزشمند با حضور خیران و نهادها تأکید کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها