یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ | ۱۲:۱۰
منبع: نمایندگی فارس
تمام محورهای مواصلاتی فارس باز هستند/ بارش باران در ۸ محور

تمام محورهای مواصلاتی فارس باز هستند/ بارش باران در ۸ محور

فارس (ایسنا) - رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فارس از باز بودن تمامی محورهای مواصلاتی استان خبر داد و گفت: بارش باران در هشت محور مواصلاتی فارس ادامه دارد و در دو گردنه نیز مه‌گرفتگی گزارش شده است.

امین بنایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام آخرین وضعیت راه‌های استان فارس اظهار کرد: در حال حاضر تمامی راه‌های روستایی، عشایری، اصلی و فرعی استان باز هستند و هیچ‌گونه مشکلی در تردد در این محورها گزارش نشده است.

وی با اشاره به وضعیت جوی محورهای مواصلاتی فارس تا ساعت ۱۱ امروز یکشنبه ۱۷ آبان‌ماه افزود: بارش باران در محورهای منتهی به شیراز، سپیدان، رستم، کوه‌چنار، کازرون، اقلید، کوار و منطقه خسروشیرین آباده گزارش شده است.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فارس ادامه داد: همچنین در گردنه سه‌چاه و گردنه دمله مه‌گرفتگی وجود دارد و سایر محورهای مواصلاتی استان نیز با آسمانی نیمه‌ابری تا تمام‌ابری و وزش باد همراه هستند.

بنایی با تأکید بر ضرورت رعایت نکات ایمنی از سوی رانندگان، از کاربران جاده‌ای خواست با توجه به شرایط جوی، ضمن رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب، هنگام عبور از محورهای بارانی و گردنه‌های مه‌گرفته احتیاط بیشتری داشته باشند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها