عیسی رضایی امروز یکشنبه ۱۷ آبان در جریان بازدید میدانی از مزارع محصولات زراعی این شهرستان که بهمنظور بررسی نتایج و دستاوردهای اجرای طرح افزایش تنوعبخشی به الگوی کشت محصولات تابستانه انجام شد، با اشاره به آمار و دستاوردهای این طرح اظهار کرد: سطح کشت ماش دانهای نیز از ۹ هکتار در سال گذشته به ۴۱۰ هکتار رسیده و محصول لوبیا چشمبلبلی به سطح ۸۰ هکتار افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: همچنین توسعه کشت محصولاتی همچون کنجد، ارزن، آفتابگردان و چای ترش، در کنار محصولات رایج منطقه، گام مؤثری در تحقق تنوعبخشی به تولیدات زراعی شهرستان بوده است.
رضایی با تأکید بر اهمیت توسعه محصولات کمآببر خاطرنشان کرد: گسترش کشت کنجد و ارزن با توجه به نیاز آبی کمتر این محصولات و تناسب آنها با شرایط اقلیمی منطقه، از جمله اقدامات مؤثر در مسیر مدیریت بهینه منابع آب کشاورزی است.

وی فراهم شدن امکان مکانیزهکردن برداشت کنجد از طریق تأمین دستگاه خرمنکوب و جداکننده کاه و کلش را از دیگر اقدامات پشتیبان توسعه این محصول عنوان کرد و آن را عاملی مؤثر در تسهیل عملیات برداشت و کاهش دشواری کار کشاورزان دانست.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهلران در پایان استمرار برنامههای ترویجی، بهرهگیری از ظرفیت مراکز جهاد کشاورزی و مشارکت کشاورزان را در تداوم روند تنوعبخشی به تولیدات زراعی و دستیابی به کشاورزی اقتصادی و پایدار در شهرستان ضروری دانست.
در این بازدید میدانی، مزارع آفتابگردان، کنجد، ماش، لوبیا چشمبلبلی، ذرت، چای ترش و محصولات سبزی و صیفی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
انتهای پیام