دختر اصغر شاهوردي ـ صدابردار حادثهديده سينما ـ در روز پدر آرزو كرد، معجزهاي رخ دهد تا پدرشسلامتياش را به دست آورد.
به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اصغر شاهوردي بعد از گذشت سه سال و هفت ماه از سانحه رانندگي كه او را خانهنشين كرده است همچنان قدرت تكلم و حركت ندارد و نياز به پيگيري درمان دارد.
خانواده او همزمان با روز پدر با خبرنگار ايسنا، درباره آخرين وضعيت شاهوردي به اظهارنظر پرداختند.
اشرف افشاري همسر او با بيان اينكه وضعيت اصغر تفاوتي نكرده است اظهار كرد: به خاطر افسردگي مقداري پرخاشگر شده و پزشك معالجش تاكيد اكيد كرده تا توانبخشي بيشتر شود كه اين از عهده ما خارج است و با وجود حمايتهايي كه از سوي وزارت ارشاد و صدا و سيما ميشود اما باز قادر به انجام روزي 8 ساعت توانبخشي براي او نيستيم و تنها در هفته، سه جلسه اين كار انجام ميشود.
وي خاطرنشان كرد:طي چهار ماه گفتاردرماني انجام شد و تاثير مثبتي هم در وضعيت گفتارش داشت و حتي به سختي سخن ميگفت، اما به دليل بالا بودن هزينهها در حالي كه دكتر تاكيد داشت تا دو سال بايد ادامه پيدا كند قطع شد.
همسر شاهوردي با اشاره به روز پدر گفت: چه خوب است كساني كه اصغر با آنها كار كرده قبل از اينكه به پدرشان سر بزنند سراغي از اصغر بگيرند و كساني كه او را به عنوان سلطان صدا ياد ميكردند، يادي از او بكنند. چرا كه وقتي دوستانش را ميبيند و خاطرات برايش مرور ميشود، بسيار خوشحال ميشود. ما هم از ديدن آنها استقبال ميكنيم، اما نميدانم چرا دوري ميكنند؟!
وي با بيان اينكه جز سلامتي همسرش آرزوي ديگري ندارد خاطرنشان كرد: وقتي آدم سالم است با نان خالي هم ميشود زندگي كرد.در چنين روز خوبي به دنبال معجزهاي از حضرت علي(ع) هستم چرا كه ديگر خودم هم در حال ناتوان شدن هستم. اميدوارم تا زنده هستم بتوانم از پس اين مسووليت بزرگ برآيم و اين سايه را به خاطر بچههايم هرطور كه شده نگاه دارم.
مانيا شاهوردي دختر اين صدابردار درباره مادرش گفت: او در اين سه سال هم براي ما پدر بوده و هم مادر و بار زندگي را به تنهايي به دوش كشيده و كاش جايي بهتر از بهشت براي زير پاي او بود.
وي ادامه داد: من هر دوشنبه به امامزاده نوربخش در جاده كن ميروم و براي سلامتي پدرم و همه مريضها دعا ميكنم.
افشاري ـ همسر اصغر شاهوردي ـ مطرح كرد:خوشحالم بعد از گذشت سه سال همچنان ايسنا با ما همراه است و ياد و خاطره شاهوردي را زنده ميكند و چه خوب است افراد تا زنده هستند كنارشان باشيم.
اصغر شاهوردي آبانماه سال 86 پس از بازگشت از لوكيشن فيلم «چراغي در مه» از شمال كشور دچار حادثهي رانندگي شد.
او به عنوان يكي از بنيانگذاران صدابرداري سر صحنه، صدابرداري فيلمهايي چون «اجارهنشينها»، «خانه دوست كجاست؟» «باشو غريبه كوچك»، «هامون»، «سارا»، «قرمز»، «موج مرده»، «بماني»، «زير پوست شهر» و ... را در كارنامهي هنرياش دارد.
انتهاي پيام
نظرات