• یکشنبه / ۱۹ آبان ۱۳۹۲ / ۰۸:۴۱
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 92081911803
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

مبارزه با سرطان با بروکلی بخارپز

مبارزه با سرطان با بروکلی بخارپز

تحقیقات جدید نشان می‌دهد: روش درست آماده کردن کلم بروکلی و سبزیجات در مبارزه با سرطان موثر است.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد: روش درست آماده کردن کلم بروکلی و سبزیجات در مبارزه با سرطان موثر است.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، کلم بروکلی و دیگر سبزیجات از این قبیل منبع خوب سولفورافن و انواع خاص فیتوکمیکال هستند که خواص ضد سرطانی چشمگیری دارند.

با این وجود تولید سولفورافن در کلم بروکلی نیازمند آنزیم میروسیناس است و در صورت نبود این آنزیم سولفورافن تشکیل نمی‌شود.

الیزابت جفری، محقق این تحقیق در آمریکا با اشاره به یافته‌های حاصل از تحقیقات انجام شده در این مورد اظهار کرد: با مقایسه روش‌های پخت وپز مانند جوشاندن، مایکرویو کردن و بخارپز کردن دریافتیم بخارپز کردن به مدت پنج دقیقه بهترین روش برای حفظ این آنزیم است. مصرف کلم بروکلی پخته همراه با سبزیجات خام حاوی این آنزیم نیز منجر به دریافت سولفورافن می‌شود.

وی در ادامه افزود: خردل، تربچه و دیگر سبزیجات از این قبیل، مانند کلم حاوی این آنزیم هستند که سولفورافن را در خود انباشته می‌کنند.

نتایج این تحقیق در نشست سالانه انجمن تحقیقاتی سرطان در آمریکا ارائه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha