محققان دانشگاه هاروارد اعلام کردند: مصرف بادام، بادام هندی و دانههای دیگر خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را به طور چشمگیری کاهش میدهد.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، در این تحقیق ارتباط بین مصرف آجیل و خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده در 75 هزار و 680 زن مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج پژوهشی نشان داد: احتمال ابتلا به سرطان لوزالمعده در زنانی که حداقل یک اونس (۲۸٫۳۵ گرم) آجیل شامل بادام، آجیل برزیلی، بادام هندی، فندق، گردوی آمریکایی، دانه کاج، پسته و گردو، دوبار در هفته مصرف میکردند در مقایسه با افرادی که آجیل مصرف نمیکردند بسیار کمتر بود.
یانگ بائو، سرپرست این تحقیق از بیمارستان زنان بریگهام اظهار کرد: این کاهش مستقل از عوامل خطر مربوط به سرطان لوزالمعده از جمله سن، چاقی، استعمال دخانیات، فعالیت بدنی، دیابت و رژیم غذایی است.
نتایج این تحقیق همچنین نشان داد: زنانی که در رژیم غذایی خود آجیل مصرف میکنند و تمایل به کاهش وزن دارند، نسبت به افرادی که از مصرف آجیل اجتناب میکنند کاهش وزن بیشتری دارند.
در تحقیقات پیشین مشخص شده است که آجیل حاوی مواد مغذی سودمندی از جمله ویتامین، مواد معدنی و ترکیبات شیمیایی است که به عملکرد بهتر ذهن و کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک میکند.
نتایج این تحقیق در نشریه بریتانیایی سرطان منتشر شده است.
انتهای پیام
نظرات