شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ | ۲۱:۴۳

دوستی با پسر ثروتمند برای زورگیری!

رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری دو دختر که از طریق دوستی با دو پسر ثروتمند اقدام به زورگیری از آنان با همدستی سه پسر قوی هیکل کرده بودند، خبر داد.

رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری دو دختر که از طریق دوستی با دو پسر ثروتمند اقدام به زورگیری از آنان با همدستی سه پسر قوی هیکل کرده بودند، خبر داد.

به گزارش سرویس «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در تاریخ دهم اردیبهشت ماه امسال فردی با مراجعه به کلانتری 147 گلبرگ به مأموران اعلام کرد که به همراه یکی از دوستانش و همچنین دو خانم جوان در داخل منزل حضور داشته که چند جوان با چاقو و قمه وارد خانه شده و با تهدید اقدام به بستن دست و پای آنان و سرقت وجوه نقد، چک‌های بانکی و گوشی‌های تلفن همراه هر چهار نفر آنها به ارزش تقریبی 40 میلیون تومان کرده‌اند.

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع سرقت به عنف از منزل و به دستور شعبه چهاردهم دادیاری دادسرای ناحیه چهار تهران، پرونده برای رسیدگی در اختیار پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و شاکی اصلی پرونده که امیر نام داشت به همراه یکی از دوستانش به نام بهروز در پایگاه چهارم پلیس آگاهی حاضر و در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: چندی پیش با دختر جوانی به نام پروین، در منطقه تهرانپارس آشنا شدم و طی چند ملاقاتی که با او داشتم، یکی از دوستانم به نام بهروز نیز حضور داشت تا اینکه پروین پیشنهاد داد تا یکی از دوستانش به نام مریم را با بهروز آشنا کند؛ زمانیکه موضوع پیشنهاد پروین را با بهروز در میان گذاشتم او نیز قبول کرد و قرار شد تا بهروز و مریم با یکدیگر ملاقات کنند؛ به بهانه ملاقات، پروین پیشنهاد داد تا ملاقات بهروز و مریم در خانه‌ی من انجام شود و من نیز با این پیشنهاد موافقت کردم .

امیر در ادامه اظهارات خود به کاراگاهان گفت: قرار شد تا در تاریخ ششم اردیبهشت ماه پروین به همراه مریم به خانه من بیاید و من نیز برای آن روز از بهروز دعوت کردم تا به خانه من بیاید؛ هنوز دقایقی از حضور ما چهار نفر در داخل خانه نگذشته بود که ناگهان سه جوان قوی هیکل ، با تهدید چاقو و قمه وارد خانه شده و بلافاصله اقدام به بستن دست و پای من و بهروز کردند ؛ آنها پس از سرقت تمامی وجوه نقد داخل خانه و همچنین پول های همراه من و بهروز، با تهدید چاقو ما را مجبور کردند تا رمز عابربانک های خود را نیز در اختیار آنها بگذریم و سپس از خانه خارج شدند.

امیر و بهروز در پاسخ به سؤال کارآگاهان که آیا به فرد یا افرادی مظون هستند نیز به کارآگاهان گفتند: به کسی مظنون نیستیم اما پس از سرقت، زمانیکه از پروین و مریم خواستیم تا آنها نیز به همراه ما به کلانتری آمده و ماجرای سرقت را با پلیس در میان بگذارند، آنها با طرح این بهانه که در صورت طرح شکایت آنها، خانواده هایشان از موضوع مطلع خواهند شد، عنوان کردند که قصد طرح شکایت و پیگیری موضوع را ندارند و حتی به ما نیز پیشنهاد کردند که پیگیر شکایت نشویم.

در ادامه رسیدگی به پرونده، "پروین" و "مریم" به صورت جداگانه مورد تحقیقات قرار گرفتند و آنها نیز در اظهاراتی مشابه، اظهارات امیر و بهروز را تأیید کرده، اما کماکان اصرار بر این موضوع داشتند که با وجود سرقت گوشی های تلفن همراهشان و به علت مسائل خانوادگی حاضر به طرح شکایت نیستند.

با توجه به مشکوک شدن کارآگاهان به رفتار پروین، تحقیقات پلیسی نامحسوس در خصوص وی در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت و مشخص شد که پروین با جوانی به نام عرفان در ارتباط است .

در ادامه تحقیقات، این بار تحقیقات تخصصی از پروین در دستور کار قرار گرفت و نهایتا وی به طرح پیشنهاد سرقت به عرفان اعتراف کرد ؛ پروین در اعترافات خود به عرفان گفت : یکی روز که با عرفان بیرون رفته بودم، به او گفتم که با امیر آشنا شدم که دارای وضعیت مالی خوبی است و همانجا پیشنهاد سرقت را مطرح کردم؛ عرفان نیز موضوع را با دو نفر از دوستانش مطرح کرد و نهایتا قرار شد تا به بهانه پیشنهاد آشنایی یکی از دوستانم با بهروز که او را چندین بار به همراه امیر دیده بودم، قرار ملاقات آنها را در خانه امیر بگذارم . همانطور که انتظار داشتیم ، آنها با پیشنهاد من در خصوص ملاقات در داخل خانه موافقت کردند و من نیز موضوع را با عرفان در میان گذاشتم . روز سرقت، در حالیکه عرفان به همراه دو نفر از دوستانش به نام های امیر و سروش در نزدیکی خانه امیر حضور داشتند، من و مریم وارد خانه‌ی امیر شدیم؛ هنوز دقایقی از حضور ما در داخل خانه نگذشته بود که از طریق زدن آیفون اقدام به باز کردن در خانه کردم و پس از لحظاتی عرفان به همراه دوستانش وارد خانه شدند.

با توجه به اعتراف صریح پروین به طرح پیشنهاد سرقت و اطلاع دوستش مریم از موضوع سرقت، کارآگاهان در تاریخ دهم خرداد ماه اقدام به دستگیری مریم به عنوان دیگر متهم پرونده کردند؛ مریم نیز پس از اطلاع از اعترافات پروین، صراحتا به همدستی با پروین و دیگر اعضای گروه سارقین اعتراف کرد.

با توجه ب