سه‌شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۵ | ۰۶:۱۴
منبع: نمایندگی کرمانشاه
همه موکب‌های کرمانشاهیان برای زائران کربلا

همه موکب‌های کرمانشاهیان برای زائران کربلا

کرمانشاه (ایسنا) - رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه از برپایی 32 موکب در استان و 9 موکب در کربلا و نجف از سوی کرمانشاهیان برای پذیرایی از زوار اربعین حسینی خبر داد.

حجت‌الاسلام «سیدمحمدحسین ضیغمیان» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به برپایی چادرهایی برای دریافت نذورات نقدی و غیرنقدی علاقمندان خاندان عصمت و طهارت(ع) در راستای خدمت‌رسانی به زائرین اربعین حسینی، گفت: چندین چادر در نقاط مختلف شهر کرمانشاه در محل‌هایی نظیر مقابل ستاد بازسازی عتبات عالیات(سه‌راه 22 بهمن به سمت چهارراه نوبهار)، سازمان تبلیغات اسلامی(سه راه شریعتی)، میدان آزادی و شهرک مسکن کرمانشاه برپا شده است.

به گفته ضیغمیان، این پایگاه‌ها تا غروب روز اربعین فعالیت خواهند داشت و نسبت به جمع‌آوری نذورات نقدی و غیر نقدی هم‌وطنان اقدام خواهند کرد.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه افزود: لیوان کاغذی، چای، قند، برنج و روغن را مهم‌ترین نیازمندی‌ها برای خدمت‌رسانی به زائران حسینی در ایام اربعین هستند و از شهروندان تقاضا می‌شود در صورت تمایل نسبت به تحویل این اجناس اقدام کنند.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌ریزی‌ صورت گرفته برای برپایی موکب‌هایی برای خدمت‌رسانی مطلوب به زائران عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی، گفت: این موکب‌ها از ورودی استان در شهرستان کنگاور تا خروجی استان در بخش حمیل شهرستان اسلام‌آباد غرب برپا شده و به خدمت‌رسانی به زوار عتبات عالیات مشغول هستند.

به گفته ضیغمیان، در استان کرمانشاه 32 موکب برای پذیرایی از زاور حسینی فعال هستند و روزانه بین 3500 تا 4000 نفر در این موکب‌ها پذیرایی می‌شوند.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه با اشاره به برپایی موکب‌هایی در عراق برای خدمت‌رسانی به زوار عتبات عالیات در ایام اربعین گفت: کرمانشاهی‌ها 9 موکب در نجف و کربلا برپا کردند.

ضیغمیان یادآور شد: همه موکب‌ها از10 روز پیش از اربعین تا پنج روز پس از اربعین از زوار حسینی از زائرین پذیرایی خواهند داشت.

انتهای پیام
 

آخرین اخبار استان ها