چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ | ۱۰:۵۲
نانواکناری: اروپایی‌ها هم نسبت به بدعهدی‌های آمریکا در برجام نگران هستند

با اشاره به بیانیه پایانی کمیسیون مشترک برجام؛

نانواکناری: اروپایی‌ها هم نسبت به بدعهدی‌های آمریکا در برجام نگران هستند

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که اروپایی‌ها نیز نسبت به بدعهدی‌های آمریکا نگران هستند. به همین دلیل در جلسه کمیسیون مشترک برجام و بیانیه آن به دنبال این بودند که آمریکایی‌ها را به پایبندی به تعهداتش سوق دهند.

ولی الله نانواکناری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بیانیه پایانی کمیسیون مشترک برجام به چرایی تشکیل این نشست مشترک اشاره و اظهار کرد: در برجام تعهدات دو طرفه‌ای برای ایران و گروه ۱+۵ پیش بینی شد که ایران اقدامات لازم را در راستای تعهداتش انجام داد. نظر اروپایی‌ها نیز این بود که باید به این تعهدات پایبند باشند تا کارها عملیاتی شود. در این بین آمریکایی‌ها بدعهدی کرده و قانون «ایسا» را تمدید کردند.

وی افزود: بعد از تمدید قانون تحریم ایسا جلساتی برای پیگیری موضوع در وزارت خارجه برگزار شد و قرار بر تشکیل کمیسیون مشترک برای بیان اعتراضات ایران شد. در این جلسه اروپایی‌ها نیز نسبت به بدعهدی آمریکا موضع گرفتند و بر لزوم اجرای تعهدات طرفین در برجام تاکید کردند.

به گفته نانواکناری، اروپایی ها نسبت به بدعهدی های آمریکا نگرانند و به دنبال ایجاد شرایطی برای پایبندی آمریکایی‌ها به تعهداتشان هستند. هر چند که آمریکا موضوعاتی را مطرح کرده و بر پایبندی بر تعهداتش تاکید کرده، اما معتقدم آمریکایی‌ها با نگاه سلطه جویی نمی‌توانند برجام را اجرایی کنند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه گفت: در چنین شرایطی جمهوری اسلامی ایرانی برای نشان دادن حسن نیت خود در این نشست شرکت کرد تا افکار عمومی جهان به خوبی به بدعهدی‌های آمریکا آشنا شده و آمریکا باید خود پاسخ این بدعهدی‌ها را بدهد. البته صبوری نظام جمهوری اسلامی نیز حدی دارد که اگر بخواهند از آن سوء استفاده کنند جواب دندان شکنی گرفته که برایشان ضرر و زیان خواهد داشت.

انتهای پیام

# سیاسی

آخرین اخبار سیاسی