سه‌شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۲:۲۴
منبع: نمایندگی همدان
وقوع آتش‌سوزی در کارخانه «بافتینه» ملایر

وقوع آتش‌سوزی در کارخانه «بافتینه» ملایر

همدان (ایسنا) - مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی ملایر با تأیید خبر آتش‌سوزی کارخانه بافتینه گفت: آتش‌سوزی در یکی از انبارهای محصول این کارخانه رخ داد و حجم آتش‌سوزی به‌ قدری بود که سقف و ستون‌های این انبار فرو ریخت.

وحید جوادی در گفت ‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه برای اطفای این آتش‌سوزی از تمامی ماشین‌های آتش‌نشانی ملایر، جوکار و ازندریان استفاده شد، اظهار کرد: در ساعت 4 و 27 دقیقه صبح با آتش‌نشانی ملایر تماسی مبنی بر آتش‌سوزی شرکت بافتینه گرفته‌ شده است و مأموران آتش‌نشانان بلافاصله در مدت 7 دقیقه در محل حادثه حاضر شدند.

وی با بیان اینکه عملیات اطفای حریق این محل نزدیک به 3 ساعت به طول انجامید و در ساعت 7 و 33 دقیقه آتش خاموش شد، ادامه داد: با توجه به حجم آتش‌سوزی از آتش‌نشانان شهرهای همدان، نهاوند و بروجرد برای خاموش کردن این محل استفاده شد.

جوادی با بیان اینکه علت آتش‌سوزی و میزان خسارات وارده در دست بررسی کارشناسی است، گفت: خوشبختانه این حادثه صدمه جانی نداشته است.

در ادامه با پیگیری صورت گرفته از مدیر داخلی شرکت بافتینه خبر آتش‌سوزی تأیید شده است اما اطلاع‌رسانی در مورد جزئیات و میزان خسارن مالی رخ داده را منوط به بررسی و اعلام نتیجه نهایی از سوی کارشناسان دانستند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها