• یکشنبه / ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۷:۵۹
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 96012711902

همکاری ملیکا شریفی‌نیا و زهیر یاری در یک انیمیشن

همکاری ملیکا شریفی‌نیا و زهیر یاری در یک انیمیشن

ملیکاشریفی‌نیا و زهیر یاری صداپیشگی شخصیت‌های انیمیشن «آخرین داستان»با برداشتی آزاد از شاهنامه را به کارگردانی اشکان رهگذر برعهده گرفتند.

به گزارش ایسنا طبق گزارش رسیده،انیمیشن «آخرین داستان»هفت سالی است که در استودیو هورخش در حال تولید است و دوبله آن باحضور بازیگران سینما و تئاتر از اسفند ماه سال گذشته آغاز شد و ملیکاشریفی‌نیا نقش مادر «ارمایلوگرمایل»،آشپزان دربار ضحاک و زهیر یاری نقش «آبتین»،پدر آفریدون را صداپیشگی می‌کنند.

پیش‌ از این پرویزپرستویی گویندگی نقش‌های «تهمورث»سردارسپاه و «ارشیا»وزیر دربار جمشید را که برای مدتی هم در دربار ضحاک خدمت می‌کرد،حسن‌ پورشیرازی صداپیشگی شخصیت‌های «جمشیدشاه»و «مرداس»؛پدرضحاک،اشکان خطیبی گویندگی نقش «آفریدون»،شقایق فراهانی گویندگی نقش «فرانک»را برعهده‌گرفته بودند.

انیمیشن سینمایی «آخرین داستان» به نویسندگی و کارگردانی اشکان رهگذر برداشتی آزاد از داستان «ضحاک» شاهنامه است که داستانی از اواخر حکومت جمشید تا ابتدای حکومت آفریدون را روایت می‌کند.

«آخرین داستان» در مسیر تولید و در سال 2013 موفق شد به‌عنوان شش پروژه برتر در حال تولید جهان در جشنواره «انسی» فرانسه که مهم‌ترین رویداد انیمیشنی سالانه جهان است، معرفی شود.

همچنین این اثر در سال 2016 به دعوت جشنواره انسی در بازار فیلم جشنواره بین‌المللی کن، به‌عنوان یکی از چهار انیمیشن سینمایی برتر در حال تولید جهان معرفی شد.

رمان‌های گرافیکی درباره سرنوشت «جمشید»، اتفاقات پیش از شروع قصه «آخرین داستان» و یکی از شخصیت‌های مرموز این انیمیشن نوشته و طراحی‌شده است که هم‌اکنون دوجلد از این مجموعه با عنوان «جمشید طلوع 1 و 2» در کتاب‌فروشی‌های معتبر در دسترس علاقه‌مندان است.

دیگر عوامل فیلم عبارتند از: کارگردان و نویسنده: اشکان رهگذر،آهنگساز: کریستف رضاعی، انتخاب بازیگران: تینا پاکروان، تدوین:ژینوس پدرام، طراحی و ترکیب صدا: علیرضا علویان، ضبط صدا: رضا عسگرزاده، عکاسی پشت صحنه: امیر عابدی، مشاور رسانه‌ای: زهرا نجفی.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha