شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۵
منبع: نمایندگی ایلام
آمادگی جهاد دانشگاهی ایلام برای اجرای پروژه‌های کلان ملی

/هویت جهادی،37 سال خودباوری و بالندگی/

آمادگی جهاد دانشگاهی ایلام برای اجرای پروژه‌های کلان ملی

رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان گفت: در برهه کنونی آن چیزی که کشورمان برای توسعه و پیشرفت نیاز دارد روحیه کار جهادی است و جهاد دانشگاهی از این لحاظ  الگوی موفقی بوده است.

« ذبیح‌الله مهری‌پور» در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تبریک فرا رسیدن 16 مرداد، سی‌وهفتمین سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی و ابراز امیدواری در تحقق بیشتر اهداف این نهاد انقلابی، اظهار کرد: موضوع رشد متوازن و تنوع‌بخشی منابع درآمدی واحدها در واقع دو روی یک سکه است که با انجام یکی، دیگری نیز اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به منابع درآمدی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام گفت: با توجه به متکی بودن این واحد به درآمدهای آموزشی از زمان شروع فعالیت خود از سال 1382 تا کنون، از 3 سال پیش برنامه‌هایی در حوزه پژوهش در دستور کار قرار گرفت تا علاوه بر توازن در فعالیت‌های حوزه‌های مختلف، تنوع‌بخشی به منابع در آنها نیز برای واحد ایجاد شود.

مهری‌پور با بیان اینکه در برنامه‌ پنجم و همچنین برنامه ششم توسعه جهاد دانشگاهی که در دست تدوین است این سیاست‌ها شکل عینی‌تری دارد افزود: در حوزه فعالیت‌های فرهنگی، تجاری‌سازی و اشتغال نیز برنامه‌های موفقی با این رویکرد و با هدف توازن‌بخشی در این واحد اجرا شده است که امیدواریم به تنوع‌بخشی درآمدها منجر شود.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد ایلام به مزیت‌های استان در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: در بحث فرهنگی ظرفیت‌های ارزشمندی برای فعالیت وجود دارد، با توجه به اینکه استان ایلام به عنوان دروازه ورود به عتبات عالیات شناخته شده است در ایام مختلف سال شاهد عبور خیل عظیم زوار از مرز مهران هستیم که در اربعین حسینی به اوج خود می‌رسد؛ علاوه بر این با توجه به وجود مناطق جنگی و یادمان‌های دوران دفاع مقدس این استان ظرفیت قابل توجهی در بحث اردوهای راهیان نور دارد که هر کدام از اینها مزیت‌های خوبی برای فعالیت‌های فرهنگی است.

وی افزود: فضای فرهنگی، فضای پویایی است و جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام در این مقوله با توجه به بهره‌گیری از سازمان‌های مختلف و همچنین خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا توانسته‌اند حضوری فعال، تأثیرگذار و جریان‌سازی داشته باشند، به عنوان مثال ما در ایسنا صرفاً به دنبال کار خبری نیستیم ما به دنبال ارائه یک الگوی کار خبری در تراز جمهوری اسلامی هم در حد ملی و هم استانی هستیم و به این هدف پایبندیم.   

مهری‌پور گفت: در حوزه آموزش کوتاه‌مدت نیز با توجه به توانمندی‌ها، تجارب و چابکی این واحد هیچکدام از مراکز آموزشی استان در این حوزه توان رقابت و سرعت، دقت و کیفیت فعالیت‌های جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام را ندارند و آموزش 16 هزار نفر در سال گذشته دلیلی بر این ادعا است، همچنین مناسب بودن هزینه‌ها در مقایسه با سایر مراکز آموزشی و اشتغال‌محور بودن دوره‌ها از مزیت‌های آموزشی این واحد است.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام بیان کرد: در حوزه پژوهشی نیز بحث گیاهان دارویی را داریم که با تدوین برنامه ششم افق‌های روشن‌تری برای آن ترسیم شده است، البته ما در این حوزه به کار گیاهان‌دارویی بسنده نکردیم و با