شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۴
منبع: نمایندگی ایلام
زائران 13 استان کشور از مرز مهران به کربلا می‌روند

فرمانده انتظامی استان ایلام:

زائران 13 استان کشور از مرز مهران به کربلا می‌روند

ایلام (ایسنا) - فرمانده انتظامی استان ایلام گفت: زائران ۱۳ استان کشور از مرز مهران به کربلای معلی مشرف می‌شوند.

به گزارش ایسنا، سردار «نورعلی یاری» با بیان اینکه از تردد زائران بدون ویزا جلوگیری می‌شود، اظهار کرد: همه گیت‌ها در مرز مهران آماده تردد زائران هستند و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.

فرمانده انتظامی استان ایلام با اشاره به اینکه در مرز مهران، نزدیک به ۱۳۰ دستگاه دوربین در جاده‌ها کاملا نصب کرده‌ایم و اشراف کامل بر آمد و شد خودروها داریم، افزود: نیروی انتظامی استان ایلام از اول آبان ماه تا پایان روز اربعین پذیرای زوار اربعین حسینی خواهند بود.

یاری افزود: بیش از ۱۰ هزار نفر نیروی انتظامی کار حفظ امنیت و مدیریت ترافیک را در مسیر ایلام به مهران و دیگر مسیرهای منتهی به شهرستان مهران را به عهده خواهند داشت.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها