• سه‌شنبه / ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 96111005718

در پاسخ به اقدام تبلیغاتی آمریکایی‌ها؛

انصارالله از شورای امنیت برای سفر به یمن و بازدید از جنایات متجاوزان دعوت کرد

انصارالله از شورای امنیت برای سفر به یمن و بازدید از جنایات متجاوزان دعوت کرد

رئیس کمیته عالی انقلاب یمن از نمایندگان کشورهای عضو شورای امنیت خواست تا به یمن سفر کرده و "شرایط ناگوار ناشی از تجاوزات عربستان و آمریکا" را مورد بررسی قرار دهند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه المسیره، محمد علی الحوثی، رئیس کمیته عالی انقلاب یمن در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: ما از سفرای اعضای شورای امنیت می‌خواهیم که به یمن سفر کنند و این وضعیت فاجعه‌بار را  که منجر به بزرگترین فاجعه انسانی شده،  مورد بررسی قرار دهند و از شرایط قحطی و محاصره مطلع شوند.

این دعوت درحالی صورت می‌گیرد که نمایندگان شورای امنیت بین‌المللی به دعوت دولت آمریکا برای مشاهده بقایای موشک بالستیک از نوع "برکان 2 اچ" که ریاض، پایتخت عربستان را مورد هدف قرار داده بود، در واشنگتن به سر می‌برند تا از آن‌چه که آمریکا خطر موشک‌های بالستیک یمن برای عربستان قلمداد می‌کند، مطلع شوند.

انتهای پیام