سه‌شنبه ۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۷
ایجاد پاویون صادرات فرش ایران در چین

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان فارس خبر داد:

ایجاد پاویون صادرات فرش ایران در چین

یک مقام مسئول از صادرات ۲۰۰ میلیون دلاری فرش دستباف توسط خوشه‌های فرش کشور خبر داد.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، احد فتوحی، رییس هیات‌مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان فارس در گفت‌وگو با روابط‌عمومی دبیرخانه خوشه‌های فرش دستباف کشور، طرح ساماندهی خوشه‌های صنعتی را یکی از طرح‌های سازنده و مفید بخش تولید کشور دانست و اظهارکرد: استان فارس، به عنوان استان معین در طرح خوشه‌های فرش انتخاب شد و در قالب این طرح با کمک ۱۷ استان دیگر، خوشه‌های فرش در مناطق مختلف کشور شناسایی و حلقه‌های مفقوده آنها رفع شد که در نتیجه این اقدامات ۲ میلیون متر مکعب فرش تولید شده است.

وی صادرات را یکی از مهمترین محورهای تقویت زنجیره ارزش این کالا در طرح خوشه‌های فرش برشمرد و افزود: برای حمایت از صادرات فرش، پاویونی در کشور چین تدارک دیده شد که فرش‌های ایران به این پاویون منتقل و از آنجا به دیگر کشورهای جهان صادر می‌شود. به این ترتیب‌ در مجموع ۲۰۰ میلیون دلار صادرات توسط خوشه‌های فرش کشور انجام گرفته است.‌ 

فتوحی تصریح کرد: در موضوع نقل‌وانتقال ارز صادرات فرش نیز به کمک مسئولان در بخش‌های مختلف دولت مشکل خاصی وجود ندارد و ارز صادرات فرش به کشور منتقل می‌شود.

وی با بیان اینکه ساماندهی ۷ خوشه فرش دستباف در ۱۷ استان کشور به اتمام رسیده است، گفت: شناسایی و برطرف کردن نقاط ضعف ۱۰ خوشه‌های فرش دستباف دیگر نیز در دست اقدام است و امیدواریم این اقدامات تا پایان سال‌جاری به نتیجه برسد.

انتهای پیام

# بازار

آخرین اخبار بازار