دوشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۷
منبع: نمایندگی کرمان
برای دریافت دینار عراق هنوز پاسخی از بانک مرکزی دریافت نشده است

مدیرکل حج و زیارت استان کرمان:

برای دریافت دینار عراق هنوز پاسخی از بانک مرکزی دریافت نشده است

کرمان (ایسنا) - مدیرکل حج و زیارت استان کرمان از صدور ویزا برای 26 هزار و 500 نفر تا شب گذشته خبر داد و عنوان کرد: در سال گذشته 45 هزار ویزا در استان کرمان صادر شده و پیش‌بینی می‌کنیم امسال این رقم افزایش یابد، به‌طورمثال فقط دیروز بالغ بر 5000 نفر ثبت‌نام کرده‌اند و امیدواریم استقبال بیشتری نیز شود.

به گزارش ایسنا، "محمود عرب‌نژاد" صبح امروز 23 مهرماه در جلسه ستاد اربعین حسینی گفت: ثبت‌نام برای راهپیمایی اربعین حسینی سال جاری از پنجم مهرماه در سامانه سماح در سراسر کشور شروع شده است.

وی علت تاخیر ثبت‌نام را در مشخص نبودن قیمت ارز اعلام کرد و افزود: در ابتدا ثبت‌نام ویزا، بیمه و نرخ پزشکی با نرخ ارز ثانویه صادر شد.

مدیر کل حج و زیارت استان کرمان با بیان این مطلب که صدور ویزا از 15 مهر آغاز و هزینه آن 41 دلار که شامل هزینه‌های بیمه و درمان نیز می‌شود، اظهار کرد: تیم قوی از مجموع شرکت مرکزی کارگزاران در کنار کنسولگری عراق تا نیمه‌های شب در حال صدور ویزا برای زائران اربعین هستند.

وی عنوان کرد: ثبت‌نام فقط در سامانه سماح و همچنین پرداخت وجه فقط به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و مردم به هیچ‌وجه پرداخت دستی در دفاتر زیارتی و شخصی نباید داشته باشند.

عرب‌نژاد ادامه داد: در سال جاری در استان کرمان 103 دفتر ثابت خدمات زیارتی و 120 دفتر موقت در شهرستان‌های که دفتر ندارند، دایر شده و ظرف 24 ساعت ویزای کربلا برای ایام اربعین حسینی برای کسانی که در سامانه سماح ثبتنام کرده باشند، صادر خواهد شد.

وی تصریح کرد: استان کرمان دومین استان از لحاظ جمعیت و رتبه پنجم در زمینه اعزام زائران اربعین در سطح کشور را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: در خصوص مطالبه مردم برای دریافت دینار عراق هنوز هیچ پاسخی از بانک مرکزی دریافت نشده است.


انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها