۱۳۹۷-۱۱-۰۲ | ۱۷:۴۶
منبع: نمایندگی لرستان
آغاز مرمت کوله‌شرقی پل تاریخی کشکان

آغاز مرمت کوله‌شرقی پل تاریخی کشکان

لرستان (ایسنا) - مدیرکل میراث فرهنگی لرستان از آغاز مرمت کوله شرقی پل کشکان شهرستان دوره چگنی خبر داد.

به گزارش ایسنا، سیدامین قاسمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این فصل از مرمت این پل تاریخی باهدف حفاظت، نگهداری و تثبیت کوله شرقی آن صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به استفاده از استادکاران سنتی در مرمت پل کشکان تصریح کرد: در این عملیات بیش از یک‌صد سنگ بزرگ پاک‌تراش در ابعاد مختلف و با الگوی سنگ‌های بکار رفته در احداث بنای اولیه پل، در آب‌شکن و پایه کوله شرقی به‌کاربرده خواهد شد.

علی مصطفی‌نژاد سرپرست پایگاه پل‌های تاریخی لرستان نیز گفت: هم‌چنین در طی ماه‌های گذشته به‌منظور جلوگیری از فرسایش و نفوذ آب عملیات اندود کاه‌گل این پایه‌ها صورت گرفته است.

وی افزود: ساخت پل کشکان بر اساس کتیبه موجود، در زمان بدر بن حسنویه و به سال 389 ه. ق آغاز و 10 سال به طول انجامیده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها