• دوشنبه / ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 98032008584
  • منبع : نمایندگی ایلام

جشنواره هنرهای تجسمی جوانان به ایلام می‌رود

جشنواره هنرهای تجسمی جوانان به ایلام می‌رود

معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام از برگزاری بیست و ششمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان ایران به میزبانی استان ایلام در شهریور ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، «عبدالحسین رحمتی» اظهار کرد: جشنواره ملی جوانان در ۱۰ رشته هنرهای تجسمی شامل نقاشی، طراحی، حجم، مجسمه‌سازی، تصویرسازی، نگارگری، ارتباط تصویری، عکاسی، کاریکاتور و خوشنویسی با شرکت حدود ٢٠٠ هنرمند از استان‌های مختلف به‌صورت رقابتی در شهریور ۹۸ برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه فلسفه وجودی جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان، شناسایی و معرفی استعدادهای جوان است، گفت: حضور اساتید باسابقه دانشگاه و هنرمندان سرشناس کشور از نکات مهم این جشنواره است که فرصت مناسبی در راستای تبادل تجربه و انتقال دانش به هنرمندان جوان خواهد بود.

رحمتی با تأکید بر فراهم کردن زمینه‌های لازم برای اطلاع‌رسانی مناسب و آشنایی مردم با این جشنواره، ادامه داد: در حال حاضر تمهیدات لازم برای برگزاری این جشنواره در استان در مراحل مقدماتی قرار دارد و امید است که بتوانیم میزبانی شایسته برای این جشنواره در استان ایلام باشیم.

پیش از این نیز در حکمی از سوی هادی مظفری، مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عمران خودآموز، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام و همچنین استاد علی‌اشرف صندوق آبادی، خوشنویس برجسته ایلامی به عنوان عضو شورای سیاست‌گذاری بیست و ششمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان ایران منصوب شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha