به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی کویت (کونا)، یک منبع مسؤول در وزارت خارجه کویت که نامش فاش نشد، اظهار کرد: ساخت سکوی دریایی حق حاکمیتی کویت است چرا که در آبهای منطقهای واقع شده است.
به نوشته روزنامه الرای کویت، این امر در پاسخ به اعتراض عراق به شورای امنیت درباره ایجاد سکوی دریایی که بر تعیین مرزهای دریایی دو کشور تاثیر خواهد گذاشت، انجام شد.
منبع یاد شده افزود: کویت یادداشت یاد شده را از هیئت دائم خود در سازمان ملل دریافت کرده و بلافاصله به آن واکنش نشان داد.
منبع مذکور در ادامه گفت: این سکو با هدف دریانوردی در خور عبدالله و رفع نیازهای امنیتی این منطقه انجام شد و پیشتر نیز به عراق درباره این طرح هشدار داده شده بود.
وی طرف عراقی را به آغاز مذاکرات تعیین مرزهای دریایی و یا حل و فصل موضوع با مراجعه به دادگاه بینالمللی ویژه قوانین دریانوردی دعوت کرد.
انتهای پیام


نظرات