• چهارشنبه / ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 98062009696
  • خبرنگار : 71461

به کارگردانی امین سعدی؛

«خاندان چن چی» می‌آیند

«خاندان چن چی» می‌آیند

نمایش «خاندان چن چی» روایتی تاریخی - فلسفی که آنتونن آرتو آن را به روایت قصه‌ی یک کشیش جنایت‌کار در دل تاریخ به رشته تحریر در آورده است از ۲۴ شهریورماه در سالن اصلی عمارت نوفل لوشاتو به مدت یک ماه به روی صحنه می‌رود.

به گزارش ایسنا، امین سعدی (کارگردان) که سال گذشته نمایش «دولو روسا» را برای اجرا به روی صحنه برد در تازه‌ترین اثر نمایشی خود به سراغ متنی از آنتونن آرتو به نام «خاندان چن چی» رفته است.

تاکید نویسنده این اثر، بر خلق قصه‌ای پر از ضرب آهنگ و مفهومی است که بتواند به خلق اندیشه و نگرشی انتقادی منجر شود تا بتواند جامعه را تحت تاثیر قرار دهد.

تمرینات این نمایش روزهای پایانی خود تا اجرا را سپری می‌کند.

نمایش «خاندان چن چی» روایتی تاریخی - فلسفی دارد که آنتونن آرتو، روایت قصه‌ی یک کشیش جنایت کار در دل تاریخ را در این نمایش به قلم آورده است.

گروه تئاتر آمیتیس به سرپرستی امین سعدی طی بیش از شش ماه گذشته تمرینات فشرده‌ای را برای به روی صحنه آوردن این نمایش پشت سر گذاشته‌اند.

این نمایش قرار است بر اساس جدول اجرایی خود از (۲۴ شهریورماه) در سالن اصلی عمارت «نوفل لوشاتو» به مدت یک ماه به روی صحنه برود.

بلیت سه اجرای اول این نمایش به مناسبت افتتاحیه نمایش با تخفیف ۲۵ ٪ در سایت تیوال در حال پیش فروش است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha