• جمعه / ۲۶ مهر ۱۳۹۸ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 98072619450

طبخ روزانه ۲۱ هزار پُرس غذا در موکب احمدبن موسی(ع)

طبخ روزانه ۲۱ هزار پُرس غذا در موکب احمدبن موسی(ع)
عکس آرشیوی است.

ایسنا/فارس مسئول کمیته پشتیبانی موکب احمدبن موسی(ع) مستقر در کربلا از طبخ و توزیع روزانه تقریباً ۲۱ هزار پرس غذا در این موکب خبر داد و گفت: هر وعده بین  ۵ تا ۷ هزار پرس غذا در در این موکب طبخ و توزیع شده است. 

به گزارش ایسنا، محمد عاشوری، جمعه ۲۶ مهر در جمع خبرنگاران اعزامی از فارس به کربلا، گفت: موکب احمدبن موسی(ع) ظرفیت اسکان ۷ هزار نفر در روز را ایجاد کرده و علاوه بر آن تامین غذا و امکانات بهداری و ... را فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه خدمت‌رسانی موکب احمدبن موسی(ع) از ۱۶ مهرماه در کربلا آغاز شده است، افزود: علی‌رغم اینکه اعلام شده بود که از ۲۰ مهرماه خدمت‌رسانی موکب آغاز خواهد شد اما به دلیل ازدحام جمعیت زائران اربعین، خدمت‌رسانی خود را زودتر آغاز کردیم و تا امروز هم هیچ مشکلی نداشتیم.

مسئول کمیته پشتیبانی موکب احمدبن موسی(ع) اضافه کرد: ۴۵ نفر در آشپزخانه موکب و ۶۰ نفر نیز در بخش تأسیسات کارهای پشتیبانی موکب احمدبن موسی(ع) را به‌صورت روزانه و لحظه‌ای دنبال می‌کنند.

وی با بیان اینکه تاکنون هیچ مشکلی برای تهیه مواد اولیه خوراکی نداشتیم، گفت: تمام مواد لازم را از شیراز خریداری کرده و در سردخانه‌ها نگهداری می‌کنیم.

عاشوری، آخرین روز فعالیت موکب احمدبن موسی(ع) در کربلا را ۲۸ مهرماه اعلام کرد و از مردم استان فارس و ایران اسلامی خواست تا این موکب را برای ادامه فعالیت‌هایش به وسیله نذورات نقدی خود یاری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha