• شنبه / ۱۸ آبان ۱۳۹۸ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 98081810213

رهایی پدر زن از طناب‌دار در علی‌آباد کتول

رهایی پدر زن از طناب‌دار در علی‌آباد کتول

ایسنا/گلستان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان علی‌آبادکتول گفت: محکوم به قصاص پس از ۸ سال، با گذشت اولیای دم بخشیده شد.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری گلستان، سیدباقر طباطبایی اظهار کرد: محکوم به قصاص پدرزنی است که ۸ سال پیش در دعوای خانوادگی، دامادش را با تفنگ ساچمه‌ای کشته بود.

وی افزود: پس از صدور رأی قصاص به درخواست اولیای دم، حکم در مرحله اجرا بود که با پادرمیانی اعضای شعبه هفتم شورا و شعبه ویژه صلح و سازش شورای حل اختلاف شهرستان علی‌آباد کتول، خانواده مقتول از حق شرعی و قانونی خود گذشتند و قاتل ِ ۵۱ ساله را بخشیدند.

از ابتدای امسال، ۸ محکوم به قصاص در گلستان با گذشت اولیای دم و پادرمیانی اعضای شورای حل اختلاف استان، فرصت دوباره زندگی یافته‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha