• چهارشنبه / ۲ بهمن ۱۳۹۸ / ۲۳:۱۱
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 98110201783
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

در پی بارش سنگین برف؛

محور اندیکا-شهرکرد مسدود شد

محور اندیکا-شهرکرد مسدود شد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری سرپرست اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای چهارمحال‌وبختیاری گفت: گردنه های چری و شاه منصوری و همچنین محور اندیکا - شهرکرد به دلیل بارش سنگین برف و کولاک شدید تا اطلاع بعدی مسدود است.

شهرام ندیمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: هم‌اینک برف در تمامی محورهای ارتباطی این استان در حال بارش است و اکیپ‌های اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای در حال انجام عملیات راهداری زمستانی هستند.

وی با اشاره به اینکه بارش برف به ویژه در گردنه‌ها و ارتفاعات استان سبب لغزندگی جاده‌ها شده و خودروهایی که مجهز به زنجیرچرخ نیستند با مشکل مواجه می‌شوند، تصریح کرد: مسافرین و رانندگان علاوه بر تجهیز شدن خودروها به زنجیرچرخ و سایر وسایل ایمنی و گرمایشی به همراه داشته باشند.

ندیمی تاکید کرد: اکیپ‌های این اداره کل ۲۴ ساعت قبل از شروع بارش‌ها و تا ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها در حالت آماده باش بوده و مشغول عملیات راهداری زمستانی بوده و راهدارخانه‌های سراسر استان آماده خدمت رسانی به مسافرین و مردم استان هستند.

ندیمی خاطر نشان کرد: در طرح راهداری زمستانی چهارمحال و بختیاری ۴۴ راهدارخانه، ۲۲۵ راهدار به وهمراه ۳۳۰ دستگاه خودروی سنگین، نیمه‌سنگین و سبک در این استان تجهیز شده است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha