• سه‌شنبه / ۸ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۱:۰۸
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد مطلب: 98110805700

مدیرکل راه و شهرسازی البرز:

تأخیری در افتتاح آزادراه تهران-شمال وجود نخواهد داشت

تأخیری در افتتاح آزادراه تهران-شمال وجود نخواهد داشت

ایسنا/البرز مدیرکل راه و شهرسازی البرز گفت: آزادراه تهران-شمال مطمئناً امسال زیر بار ترافیک خواهد رفت.

تقی رضایی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به مراحل پایانی ساخت قطعه اول آزادراه تهران-شمال گفت: آزادراه تهران-شمال کار بزرگی است و با توجه به اعلام قبلی برای افتتاح قطعه اول، این پروژه بدون تأخیر افتتاح خواهد شد.

رضایی با اشاره به اهمیت عبور آزمایشی از قطعه اول آزادراه تهران-شمال افزود: این پروژه مطمئناً امسال زیر بار ترافیک خواهد رفت.

وی در خصوص پروژه ادامه همت به استان البرز هم گفت: این پروژه هم دو هفته بعد از آزادراه تهران-شمال افتتاح می‌شود.

به گزارش ایسنا، قطعه یک آزادراه تهران-شمال به طول ۳۲ کیلومتر در اولویت کار دولت قرار دارد، این قطعه شهر تهران را به شهر چالوس متصل می‌کند و مسیر سفر به شمال را ۶۰ کیلومتر کاهش می‌دهد.

انتهای پیام