دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۳
منبع: شهرداری تبریز
تمامی پسماندهای پزشکی در تبریز با آهک دفن می‌شوند

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری:

تمامی پسماندهای پزشکی در تبریز با آهک دفن می‌شوند

آذربایجان شرقی (ایسنا) - مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز گفت: با رعایت تمامی اصول ایمنی و بهداشتی در پروسه ازبین بردن پسماندهای پزشکی، تمامی پسماندهای پزشکی همراه با آب آهک دفن شده سپس آهک بر روی آن ریخته می‌شود از این رو هیچ نگرانی در مورد دفع این نوع پسماندها در تبریز وجود ندارد.

علیرضا اصغری با اعلام مطلب فوق، افزود: سلامتی شهروندان و پاکبانان عزیز، اولویت ما در سازمان مدیریت پسماند است که در این راستا ضدعفونی مستمر تجهیزات و ایمن‌سازی پاکبانان شهر را در دستور کار قرار دادیم.

وی با اشاره به تجهیز پاکبانان شهر برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا اظهار کرد: در پنج مرحله دستکش، ماسک و مواد ضدعفونی در اختیار پاکبانان قرار دادیم که از طریق دستگاه‌های مربوطه و نماینده‌های تحویل داده شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری تبریز، وی در خصوص جمع‌آوری و دفن پسماندهای پزشکی نیز تأکید کرد: در بحث پسماندهای پزشکی، مسئولیت بی‌خطرسازی آن‌ها با شرکت تولیدکننده و خود بیمارستان است و پس از آن دفن اصولی و بهداشتی آن بر عهده سازمان مدیریت پسماند است که به بهترین شکل و با رعایت اصول بهداشتی و ایمنی انجام می‌گیرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها