مهدی ولی پور در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به تامین بسته های حمایتی و معیشتی از سوی خیرین طی روزهای کرونایی، بیان کرد: ۱۲۰۰ بسته حمایتی، معیشتی و بهداشتی به افراد کم برخوردار روستاهای صومعه سرا اهدا شد.
وی ضمن اشاره به ارزش کمک های جمع آوری شده، اظهار کرد: ارزش ریالی هر یک از بسته ها سه میلیون ریال و در مجموع به ارزش ۳۲۰ میلیون تومان می باشد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان، اقلام بسته های اهدایی را شامل رب گوجه فرنگی، شکر، قند، پیاز، سیب زمینی، برنج، روغن، لوبیا، عدس، پنیر، سویا، مرغ، خرما، ماکارونی، الکل، مایع و ژل ضدعفونی، بروشور بهداشت و بسته های فرهنگی دانست که به همت خیرین و جمعیت هلال احمر شهرستان تامین شده است.
ولی پور، تصریح کرد: ۸۰۰ بطری ۱.۵ لیتری ضدعفونی سطوح و ۸۰۰ بطری ۲۵۰ سی.سی ضدعفونی دست ها هم در کنار بسته های مذکور از روز گذشته بین کلیه خانوارهای سه روستای شهرستان صومعه سرا توزیع شده است.
وی اولویت توزیع این اقلام را با خانواده های نیازمند آسیب دیده در بحران اخیر که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند، دانست و خاطرنشان کرد: خانواده ها توسط معتمدین محلی معرفی شده و با تجمیع اسامی در فرمانداری شهرستان، اقلام حمایتی براساس کدهای ملی، توزیع شده است.
این مقام مسئول یادآور شد: در بسیاری از شعب هلال احمر، داوطلبان جمعیت در شرایط بحران اخیر اقدام به جمع آوری کمک از بین خیرین نموده و کمک های جمع آوری شده را در قالب بسته های حمایتی و بهداشتی بین خانوارهای کم برخوردار توزیع می کنند.
انتهای پیام
نظرات