۱۳۹۹-۰۲-۱۵ | ۱۰:۱۹
تداوم مبارزه بی امان با ملخ صحرایی مهاجر در سیستان و بلوچستان

تداوم مبارزه بی امان با ملخ صحرایی مهاجر در سیستان و بلوچستان

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سطح مبارزه با ملخ صحرایی در این استان از پنجم آبان سال گذشته تاکنون به ۶۳ هزار و ۲۴۵ هکتار رسیده است.

غلام حیدر زورقی ۱۵ اردیبهشت ماه افزود: طی ۷ماه گذشته مبارزه با ملخ صحرایی، بیشترین سطح مبارزه با ملخ صحرایی بالدار با ۳۵ هزار و ۸۱۳ هکتار بوده و ۲۷ هزار و ۴۳۲ هکتار نیز باپوره ملخ مبارزه شیمیایی انجام شده است.

وی ادامه داد: شهرستان‌های کنارک با ۱۱هزار هکتار، ایرانشهر با ۱۰ هزار هکتار،‌ نیکشهر با ۸۸۷۰ هکتار و سرباز با ۶۶۰۰ هکتار بیشترین سطح مبارزه با ملخ صحرایی در سیستان و بلوچستان را تشکیل می‌دهند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تاکنون دیده‌بانی در سطح افزون‌بر یک میلیون و ۳۵۰ هزار هکتار از عرصه‌های این استان برای رصد و پایش ملخ صحرایی انجام شده است.

زورقی اظهار داشت: پایش و مبارزه با این آفت با ۴۴تیم توسط جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در حال انجام است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای