• پنجشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 99021813102
  • خبرنگار : 71641

در سال گذشته

درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده چقدر بود؟

درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده چقدر بود؟

سال گذشته معادل ۵۸ هزار میلیارد تومان از محل مالیات بر کالاها و خدمات بدست آمده که نسبت به سال ۱۳۹۷ معادل ۳۲ درصد افزایش داشته است.

به گزارش ایسنا، سازمان امور مالیاتی جزئیات درآمدهای مالیاتی در سال گذشته را اعلام کرده که در بخش مالیات بر کالاها و خدمات (مالیات بر ارزش افزوده) ۵۸ هزار میلیارد تومان درآمد به دست آمده است و مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر مصرف کالاها و خدمات است که از مصرف‌کننده دریافت می‌شود

طبق این گزارش، از مالیات بر فروش درآمدهای نفتی و مالیات بر بنزین به میزان ۲۰ درصد قیمت مصوب فروش معادل ۶.۹ هزار میلیارد تومان درآمد ایجاد شده است‌.

علاوه براین، از دو درصد مالیات سایر کالاها (معوق)، عوارض خروج مسافر از مرزهای کشور، مالیات بر فروش سیگار (براساس لازم‌الاجرا نبودن قانون ممنوعیت ورود برخی از کالاهای غیرضرور مصوب ۱۳۷۴/۰۶/۲۲ و مجاز بودن تامین کسری سیگار از طریق واردات) به ترتیب معادل ۴.۵ میلیارد، ۱.۱ هزار میلیارد تومان و ۷۸۶ میلیارد تومان درآمدزایی صورت گرفته است.

درآمد حاصل از ۲۷ صدم درصد از ۳ درصد تعرفه مالیات بر ارزش افزوده شهرداری‌ها برای توسعه ورزش مدارس، ورزش همگانی، ورزش روستایی و عشایری، ورزش بانوان و زیرساخت‌های ورزشی به‌ویژه در حوزه معلولین و جانبازان نیز معادل ۵۶۵ میلیارد تومان بوده است.

میزان مالیات بر نقل و انتقال اتومبیل در سال ۹۸

همچنین از مالیات بر نقل و انتقال اتومبیل، شماره‌گذاری خودرو و مالیات بر ارزش افزوده به ترتیب به میزان ۱.۴ هزار میلیارد تومان، ۵۳۴ میلیارد تومان و ۳۹ هزار میلیارد تومان درآمد ایجاد شده است.

طبق این گزارش، درآمد حاصل از یک درصد نرخ مالیات بر ارزش افزوده موضوع ماده (۳۷) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲)، به میزان ۶.۸ هزار میلیارد تومان بوده است.

وضعیت درآمدزایی مالیات بر مصرف سیگار در سال گذشته

علاوه براین، از محل مالیات بر مصرف سیگار معادل ۱.۷ هزار میلیارد تومان درآمد کسب شده که در مجموع به میزان ۵۸ هزار میلیارد تومان درآمدزایی از محل مالیات بر کالاها و خدمات صورت گرفته است که نسبت به سال گذشته (۴۴ هزار میلیارد تومان) معادل ۳۲ درصد افزایش داشته است.

از ۵۸ هزار میلیارد تومان مالیات بر کالاها و خدمات، بیشترین درآمد وصول شده مربوط به مالیات بر ارزش افزوده با ۳۹ هزار میلیارد تومان و کم‌ترین درآمد اخذ شده مربوط به دو درصد مالیات سایر کالاها (معوق) با ۴.۵ میلیارد تومان بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha