۱۳۹۹-۰۲-۲۹ | ۰۹:۱۸
منبع: نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد
خرید ۲۷۰۰ تن گندم و کلزا توسط تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل تعاون روستایی استان خبر داد

خرید ۲۷۰۰ تن گندم و کلزا توسط تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد

کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - مدیرکل تعاون روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد از خرید ۲۷۰۰ تن گندم و کلزا توسط تعاون روستایی این استان خبر داد.

«قدرت‌الله ویسی» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه گندم خیداری شده در مناطق گرمسیری استان بوده است، افزود: تاکنون ۲۵۰۰ تن گندم و ۲۰۰ تن کلزا از کشاورزان کهگیلویه و بویراحمدی خریداری شده است.

وی اظهارکرد: ۶ مرکز خرید گندم در امامزاده جعفر، باشت، قلعه رئیسی، دهدشت، لیکک و چرام از ۱۵ اردیبهشت ماه کار خرید گندم را در سطح استان آغاز کرده اند. همچنین در دهدشت و چرام کلزای کشاورزان را خیداری می کنیم.

مدیرکل تعاون روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: طبق تفاهم نامه بین سازمان تعاون روستایی و شرکت مادر تخصصی غله طی سالجاری کار خرید گندم و کلزا را انجام می دهیم.

ویسی بیان کرد: به محضی که شرکت مادر تخصصی غله کشور بهاء گندم خریداری شده را به حساب سازمان تعاون روستایی واریز کند بلافاصله به حساب کشاورزان واریز می شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها