"علی سلیمانی" در جلسه بررسی و رفع مشکلات استحقاق سنجی و رسیدگی به اعتراضات متقاضیان بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی کرمان با بیان اینکه تاکنون ۵۱ هزار و ۲۵۰ نفر در سامانه رفاهی کارگران به آدرس samanehrefah.mcls.gov به منظور برخورداری از مزایای بیمه کارگران ساختمانی نام نویسی کرده اند گفت: روند رسیدگی به در خواست متقاضیان در حال انجام است و به اعتراضات کارگران ساختمانی از طریق سامانه خدمات رفاهی کارگران رسیدگی می شود
وی افزود: کارگران ساختمانی متقاضی دریافت بیمه اجتماعی باید نسبت به ثبت نام و تکمیل اطلاعات مندرج در فرم خود اظهاری در سامانه رفاهی اقدام کنند و رسیدگی به درخواست آن دسته از متقاضیانی که در سامانه ثبت نام نکرده اند امکان پذیر نیست.
سلیمانی با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی به منظور جلوگیری از شیوع گسترده ویروس کرونا گفت: در این جلسه مقرر شد با توجه به شیوع ویروس کووید ۱۹ و رعایت استانداردهای ارائه ۱۶ الی ۲۸ ساعت آموزش متقاضیان جهت اخذ گواهی مهارت فنی، لوح فشرده ای از مطالب آموزشی جهت بالابردن سطح معلومات، در اختیار متقاضیان قرارداده می شود که در هنگام انجام امور اداری، بیمه شدگان، توسط کاربران سامانه خدمات رفاهی مستقر در اداره کل تأمین اجتماعی از مطالب لوح فشرده شده، مرتبط با نوع مهارت مربوطه سئوال هایی شفاهی از متقاضیان مطرح و پس از تأیید،اقدامات لازم در خصوص صدور این گواهی صورت پذیرد.
انتهای پیام
نظرات