• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99042518932
  • خبرنگار : 50225

اینجا یکی از گرم‌ترین مناطق مسکونی جهان است

اینجا یکی از گرم‌ترین مناطق مسکونی جهان است

ایسنا/خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان از معرفی امیدیه به عنوان گرم‌ترین شهر جهان در مناطق مسکونی در روز ۲۱ تیرماه خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: شهر امیدیه در استان خوزستان روز ۲۱ تیرماه با دمای ۵۰.۹ درجه سانتیگراد از سوی سازمان جهانی هواشناسی به‌ عنوان گرم‌ترین شهر جهان در مناطق مسکونی معرفی شد. در این رده‌بندی، شوش با ۵۰.۷ و آغاجاری با ۵۰.۴ درجه سانتیگراد نیز به چشم می‌خورتد.

وی با بیان اینکه این موضوع چیزی جدیدی نیست، گفت: خوزستان، استان‌های جنوب شرق عراق و کشور کویت همیشه گرم‌ترین، مناطق مسکونی جهان بوده‌اند.

مدیرکل هواشناسی خوزستان بیان کرد: در بیابان‌های جنوب آفریقا و صحرای کالیفرنیا دمای حدود ۵۸ درجه سانتیگراد نیز ثبت می‌شود اما این مناطق مسکونی نیستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha