• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 99051410475
  • منبع : فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی

دستگیری سه متهم قاچاق گردو و طاقه پارچه در جنوب تهران

دستگیری سه متهم قاچاق گردو و طاقه پارچه در جنوب تهران

رئیس پلیس مبارزه با امنیت اقتصادی تهران از کشف ۲۸ هزار و ۲۴۰ کیلو گردو و ۲۱۲ طاقه پارچه قاچاق از انباری در جنوب تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ علی ولی پور گودرزی در این باره گفت: اواخر هفته گذشته مأموران پلیس امنیت اقتصادی در رصد های اطلاعاتی دریافتند تعدادی افراد با همکاری یکدیگر مقادیری کالاهای قاچاق در انباری در جنوب تهران دپو و جمع آوری کرده اند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی افزود: گشت زنی های انتظامی آغاز تا اینکه کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی موفق به شناسایی محل انباری و مالک آن شدند و مشخص شد که مالک انباری با همکاری ۲ تن از همدستانش کالای قاچاق را در این انباری تخلیه کرده است.

وی با اشاره به اینکه نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضائی منعکس شد، گفت: دستور دستگیری متهمان و بازرسی از داخل انباری اخذ شد و روز گذشته تیمی از کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی به محل انباری اعزام شدند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه در این رابطه ۳ متهم دستگیر شدند، تصریح کرد: در بررسی از داخل انباری ۲۱۲ طاقه پارچه و ۲ هزارو ۲۴۰ کیلو گردو فاقد بارنامه و مجوزهای گمرکی کشف شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران با اشاره به اینکه با دستور قضائی اموال کشف شده تحویل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تهران شد، تصریح کرد: ارزش ریالی کالای مکشوفه بنا به نظر کارشناسان بیش از ۱۵ میلیارد ریال برآورد شده است.

بر اساس گزارش سایت پلیس، به گفته سرهنگ ولی پور گودرزی، هر ۳ متهم برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha