• دوشنبه / ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99052014777
  • منبع : انستتیو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی

خطر سوء تغذیه در بیماران بستری در آی سی یو

خطر سوء تغذیه در بیماران بستری در آی سی یو

عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: ۶۰ درصد بیمارانی که در آی سی یو بستری می شوند دچار سوء تغذیه هستند؛ چرا که دریافت غذایی خوبی ندارند. این بیماران باید با انواع تغذیه های حمایتی مدیریت شوند.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر سیده زهرا شریعت پناهی با بیان این مطلب گفت: وقتی بیماری با سوء تغذیه در آی سی یو بستری می شود نسبت به بیماری که سوء تغذیه ندارد، با وضعیت دشواری مواجهه می شود.

وی افزود: سوء تغذیه متابولیسم بدن را تحت تاثیر قرار می دهد. به طوری که دوران بستری بیمار طولانی می شود و منجر به عفونت زخم، عفونت خون، عفونت ادراری، نارسایی ارگان های بدن و ... می شود.

عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ادامه داد: عوارض و مرگ و میر در افرادی که دچار سوء تغذیه هستند، بیشتر از افرادی است که سوء تغذیه ندارند و این افراد را باید بیشتر غربال کنیم.

شریعت پناهی انواع تغذیه های حمایتی برای بیماران دچار سوء تغذیه در آی سی یو را از طریق دهانی، لوله ای و وردیدی دانست.

وی درباره بستری بیماران دچار سوختگی که در آی سی یو بستری هستند، گفت: به دلیل اینکه سطح زیادی از بدن بیمار دچار سوختگی شده است، برای ترمیم بافت، بدن نیاز به کالری و پروتئین بیشتر به همراه افزایش مصرف ویتامین ها و املاح دارد.

عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در ادامه به بیماران کرونایی بستری در آی سی یو اشاره کرد و افزود: بیماران کرونایی بستری در آی سی یو و سایر بخش های عادی دچار سوء تغذیه می شوند که مهمترین عامل آن بی اشتهایی زیاد به علت افزایش فاکتورهای التهابی در بدن است. در مرحله اول با تجویز داروهای اشتهاآور و غذاهای کم حجم با کالری بالا و ترجیحا به شکل مایع و یا نیمه جامد، دریافت غذا را افزایش می دهد. در مراحل بعدی از پودرهای پروتئینی و غذایی استفاده می کنیم و در انتها از تغذیه با لوله یا وریدی کمک می گیریم.

شریعت پناهی بر تنوع مواد غذایی بعد از بهبود بیماران کرونایی بستری  تاکید کرد و اظهارداشت: برای این افراد همه مواد گروه غذایی اعم از کربوهیدرات ها، پروتئین ها به مقدار زیادتر از افراد سالم، میوه، سبزی و لبنیات لحاظ شود و بعد از مرخص شدن از بیمارستان نیز تا چند هفته این رژیم ادامه داشته باشد.

وی افزود: دریافت ویتامین ها و املاحی که از آنتی اکسیدان ها برخوردار هستند، برای بیماران بهبود یافته کرونایی مفید است. چرا که اکسیدان های خون این افراد بالا می رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.