• سه‌شنبه / ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99052115441
  • خبرنگار : 50402

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان:

مدیران مدارس همدان حق تهیه لباس فرم دانش‌آموزان را ندارند

مدیران مدارس همدان حق تهیه لباس فرم دانش‌آموزان را ندارند

ایسنا/همدان معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان گفت: تصمیم برای تهیه لباس فرم دانش آموزان به عهده انجمن اولیاء و مربیان مدارس است و مدیران حق دخالت و بستن قرارداد با خیاطان را ندارند.

یوسف سعیدی در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: سال گذشته وزارت آموزش و پرورش تصمیم گرفت تهیه و نظارت بر لباس مدارس را سازمان دانش آموزی بر عهده بگیرد اما امسال صراحتاً اعلام کردند سازمان دانش آموزی هیچ مسئولیتی در زمینه تهیه لباس دانش آموزان ندارد و انجمن اولیاء و مربیان مدارس به عنوان کسانی که در مدارس تصمیم گیر هستند، باید تصمیم بگیرند لباس فرم جدیدی تهیه شود یا دانش آموزان از لباس سال گذشته استفاده کنند.

وی با تأکید بر اینکه مدیران به هیچ عنوان حق تنظیم قرارداد با خیاطان را ندارند، توضیح داد: سال های گذشته اعتراضاتی وجود داشت که عده ای از خیاطان با رایزنی دوخت تمام لباس فرم مدارس را به عهده می گیرند به همین علت دادستان به این مسئله ورود پیدا کرد و ما طی جلساتی که دادستان در رابطه با تهیه لباس مدارس برگزار کرده به صراحت اعلام کردیم آموزش و پرورش و سازمان دانش آموزی هیچ دخالتی در نحوه تهیه لباس فرم دانش آموزان ندارد و خود اولیاء دانش آموزان باید لباس را تهیه کنند.

یوسفی خاطرنشان کرد: تهیه لباس فرم یک امر شخصی است و کار دولتی نیست و انجمن اولیاء و مربیان موظف به عقد قرارداد با خیاطان است البته از طرف اتحادیه خیاطان مراکز مجاز شناسایی شده و لیست آن در اختیار مدارس قرار گرفته همچنین ما هم لیست مدارس را در اختیار سازمان صنعت، معدن و تجارت قرار دادیم تا برای معرفی خیاطان ورود پیدا کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان در پایان تأکید کرد: پیشنهاد ما بر این است که لباس فرم سال گذشته برای دانش آموزان مورد استفاده قرار گیرد تا از فشارهای مالی خانواده ها کاسته شود چراکه بعید به نظر می رسد سالتحصیلی پیش رو به صورت کامل حضوری باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha