• چهارشنبه / ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۸:۴۵
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 99052216751
  • خبرنگار : 71621

انتقاد ظریف از تقلای آمریکا برای همسو نشان دادن کشورهای منطقه با سیاست های ترامپ

انتقاد ظریف از تقلای آمریکا برای همسو نشان دادن کشورهای منطقه با سیاست های ترامپ

وزیر امور خارجه کشورمان در توییتی نوشت که موضع کشورهای منطقه‌ای با موضع آمریکا در خصوص تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران به هیچ وجه یکسان نیست.

به گزارش ایسنا، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در توییتی نوشت: آمریکا انقدر درمانده است که نشان دهد تقلایش برای تمدید نامشروع محدودیت‌های تسلیحاتی حامی دارد که به مواضع شخصی دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس - که با تهدید و اجبار حاصل شده - به عنوان وفاق کل منطقه متمسک شده است. همه می‌دانند که اکثرا در این منطقه - حتی کشورهایی که در شورای همکاری خلیج فارس هستند - با این‌ مسئله موافق نیستند.
ظریف به عنوان مدرک عکس‌هایی از نوشته هایی از مقامات قطری در مخالف با این موضوع را منتشر کرده است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha