• جمعه / ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۰:۴۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99052417348
  • خبرنگار : 30114

فرمانده مرزبانی استان کردستان:

مرزهای کردستان هوشمندسازی می‌شوند

مرزهای کردستان هوشمندسازی می‌شوند

ایسنا/کردستان فرمانده مرزبانی استان کردستان گفت: مرزهای استان به سمت هوشمندسازی می شود و زیر ساخت های آن در حال آماده سازی است.

 علیرضا مرزبانی امروز( ۲۳ مرداد) در جمع خبرنگاران ضمن قدردانی از زحمات این قشر، اظهار کرد: شرایط مرزهای استان کردستان باتوجه به توپوگرافی که دارد بسیار سخت بوده و برقراری امنیت آن مشکل است.

وی با اشاره به اینکه استان کردستان ۲۲۷ کیلومتر مرز مشترک با اقلیم کردستان دارد، عنوان کرد: در تمام جهان حاکمیت ها توجه خاصی به مقوله مرز دارند و بر همین اساس توجه ویژه ای بر حساسیت مرزها وجود دارد.

فرمانده مرزبانی استان کردستان با بیان اینکه حوزه مأموریتی مرزبانی حوزه خاصی است، گفت: مرزهای استان کردستان به سمت هوشمندسازی خواهد رفت و در همین راستا زیر ساخت های آن در حال آماده سازی است.

سردار مرزبانی تصریح کرد: هوشمند سازی مرزها تاثیر زیادی بر کاهش نیروی انسانی و هزینه ها دارد و امیدواریم این طرح در کوتاه ترین زمان انجام شود.

سردار مرزبانی در ادامه به تاثیر گزاری اوضاع سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بر مرزها اشاره کرد و افزود: زمانی مرزبانان می توانند از مرزها حفاظت کنند که مرزنشینان از آن ها حمایت کنند و با آن ها همدل باشند.

وی گفت: بارها در تمام جلسات عنوان شده است که مرزنشینان باید از ظرفیت های مرز استفاده کنند و ما نیز این شرایط را برای آن ها آماده می کنیم.

فرمانده مرزبانی استان با تاکید بر این مهم که مرزنشینان باید بدانند ما برای خدمت آماده ایم، ذکر کرد: در این روزها که شیوع کرونا در کشور فراگیر شده است، مرزبانی نیز در حد توان توانسته است خدمات درمانی و معیشتی به مرزنشینان ارائه دهد.

سردار مرزبانی به مسئله کولبری اشاره و خاطرنشان کرد: کولبری در اصل هیچ گاه وجاهت قانونی در جامعه ندارد و این عمل ضد قانون و مقرارات است.

فرمانده مرزبانی استان گفت: کولبران انسان های شریف و زحمت کشی هستند که برای تامین معیشت زندگی ناخواسته راه را برای قاچاقچیان عمده باز می کنند.

وی در پایان یادآور شد: هدف اصلی مرزبانی مبارزه با قاچاقچیان عمده است و در همین راستا ما نیز باید برابر قانون اقدام کنیم که در این مسئله نیز برای آن ها اتفاقاتی خواهد افتاد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha