• یکشنبه / ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ / ۲۰:۲۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99052619455
  • خبرنگار : 71145

سفر فرمانده ارتش پاکستان به عربستان در سایه تنش بر سر کشمیر

سفر فرمانده ارتش پاکستان به عربستان در سایه تنش بر سر کشمیر

فرمانده ارتش پاکستان با هدف بررسی مسائل نظامی در میان اختلافات نادر بین دو هم‌پیمان قدیمی درباره سیاست دو کشور در قبال مساله کشمیر به عربستان می‌رود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آلمان، قرار است قمر جاوید باجوا، فرمانده ارتش پاکستان امروز، یکشنبه وارد عربستان شود.

یک سخنگوی نظامی روز پنج‌شنبه گفته بود، سفر باجوا که یکی از شخصیت‌های بانفوذ در پاکستان است با هدف امور نظامی انجام می‌شود اما بسیاری آن را به عنوان تلاشی برای کاهش تنش می‌دانند.

مقامات پاکستان مدت زمانی که سفر فرمانده ارتش پاکستان به عربستان طول خواهد کشید را اعلام نکردند.

شاه محمود قریشی، وزیر خارجه پاکستان قبلا گفته بود، اسلام‌آباد به دلیل حمایت نکردن ریاض از مواضع کشورش در مخالفت با گام‌های هند درباره کشمیر ناامید شده است.

قریشی به یکی از شبکه‌های محلی پاکستان گفته بود، کشورش در صورت مخالفت سازمان همکاری اسلامی به رهبری عربستان با برگزاری نشستی درباره کشمیر نشستی را در سطح کشورهای اسلامی برای یاری به مساله کشمیر برگزار خواهد کرد.

اختلافات دو کشور هم‌پیمان از مدت‌ها پیش فشارهایی را بر دولت عمران خان،‌ نخست وزیر پاکستان وارد کرده به خصوص بعد از این‌که عربستان حمایت‌های مالی‌اش را از اسلام‌آباد کاهش داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha