• سه‌شنبه / ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۶:۲۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99052821145
  • خبرنگار : 71592

دیدار فرمانده ارتش پاکستان با معاون وزیر دفاع عربستان

دیدار فرمانده ارتش پاکستان با معاون وزیر دفاع عربستان

معاون وزیر دفاع عربستان در توییتی نوشت، با ژنرال قمر جاوید باجوا، فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، خالد بن سلمان، معاون وزیر دفاع عربستان در توییتی نوشت، با ژنرال قمر جاوید باجوا، فرمانده ارتش پاکستان دیدار و دو طرف پیرامون روابط دوجانبه، همکاری‌های نظامی و دیدگاه مشترک دو کشور پیرامون حفاظت از امنیت منطقه‌ای بحث و تبادل نظر کردند.

وزارت دفاع عربستان هم در بیانیه‌ای اعلام کرد، فیاض بن حامد الرویلی، رئیس ستاد کل ارتش عربستان از باجوا در ریاض استقبال کرد و دو طرف چشم اندازهای همکاری نظامی و راه‌های تقویت آن و نیز مسائل مهم مشترک را بررسی کردند.

سخنگوی ارتش پاکستان اعلام کرد، در سفر خود به عربستان روی مسائل نظامی متمرکز خواهد بود اما مسؤولانی در ارتش و دولت پاکستان گفتند، باجوا در این سفر تلاش می‌کند تنش میان دو متحد قدیمی (عربستان و پاکستان) را آرام کند چرا که در صورت عدم حل این تنش‌ها ممکن است به ذخایر ارزی بانک مرکزی پاکستان خسارات سنگینی وارد شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha