• سه‌شنبه / ۴ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۵:۴۶
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 99060403656
  • منبع : گمرک جمهوری اسلامی ایران

یک میلیارد دلار بنزین صادر شد

یک میلیارد دلار بنزین صادر شد

طبق اعلام رئیس کل گمرک ایران در سال جاری ایران در پنج ماه اول امسال بیش از یک میلیارد دلار صادرات بنزین داشته است.  

به گزارش ایسنا، مهدی میراشرفی -رئیس کل گمرک ایران- با اعلام آخرین وضعیت تجارت خارجی ایران گفت که مبادلات تجاری ایران با کشورهای خارجی در پنج ماهه نخست سال‌جاری به ۲۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار رسید که در مقایسه با چهار ماهه نخست امسال، حدود پنج میلیارد دلار افزایش نشان می‌دهد.  

میر اشرفی با بیان اینکه در این مدت حجم تجارت خارجی حدود ۵۳ میلیون تن انواع کالا است ادامه داد:از این میزان، سهم صادرات ۳۸ میلیون تن به ارزش  ۱۰.۹ دهم میلیارد دلار و سهم واردات ۱۳.۸ دهم میلیون تن به ارزش ۱۳.۷ دهم میلیارد دلار است.

وی همچنین در رابطه با صادرات بنزین گفت: نخستین قلم کالای صادراتی کشور در این پنج ماه، بنزین است که با کاهش مصرف و افزایش تولید ما، توانستیم بیش از یک میلیارد دلار از این کالاها را به کشورها دیگر صادر کنیم.

به گفته این مقام مسئول بیشترین تاثیر منفی در بخش صادرات به دلیل کرونا و تحریم در اردیبهشت ماه با ۵۴ درصد منفی  که در حال حاضر به ۲۷ درصد منفی رسیده و در حال عادی شدن روند صادرات است.  


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha