• سه‌شنبه / ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99062519138
  • خبرنگار : 50191

ساخت ۱۲۰ واحد مسکن در شهرستان زهک

ساخت ۱۲۰ واحد مسکن در شهرستان زهک

ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس کمیته امداد امام خمینی شهرستان زهک سیستان وبلوچستان گفت: به همت بنیاد علوی و کمیته امداد امام خمینی(ره) ۱۲۰ واحد مسکن در شهرستان زهک ساخته شد.

قنبری در مراسم تحویل این واحدهای مسکونی گفت: این واحدها از سال گذشته تاکنون با همکاری بنیاد علوی و به صورت مشارکتی برای تعدادی از مددجویان تحت پوشش این نهاد ساخته شده است .

وی اعتبار تخصیص یافته توسط کمیته امداد را ۵۴ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: دوسوم هزینه بصورت بلاعوض و یک سوم بصورت وام در اختیار مددکاران قرار گرفته است.

رییس نهاد آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی شهرستان زهک نیز گفت: بنیاد علوی در راستای حمایت از محرومین و اجرای پروژه های مشارکتی ، با همکاری کمیته امداد اقدام به ساخت مسکن برای محرومین کرده که اعتباری حدود 9 میلیارد و 800 میلیون ریال برای این منظور صرف شده است.

بزی افزود: در آینده نیز برنامه هایی برای مسکن محرومین شهرستان زهک خواهیم داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha