• دوشنبه / ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99063123541
  • خبرنگار : 71603

بنیانگذار مایکروسافت:

شرم‌آور است که آمریکا نتیجه تست کرونا را در عرض ۲۴ ساعت مشخص نمی‌کند

شرم‌آور است که آمریکا نتیجه تست کرونا را در عرض ۲۴ ساعت مشخص نمی‌کند

"بیل گیتس" اعلام کرد که از نحوه گرفتن تست "کووید-۱۹" در آمریکا ناامید است.

به گزارش ایسنا به نقل از سی‌ان‌ان، "بیل گیتس"، بنیانگذار شرکت "مایکروسافت" اخیرا در مصاحبه‌ای گفت: حتی امروز، مردم نتیجه تست کرونای خود را در عرض ۲۴ ساعت دریافت نمی‌کنند و این شرم‌آور است که ما هنوز هم با چنین مشکلی مواجهیم.

"گیتس" به صراحت اظهار کرد که زمانی‌که صحبت از فناوری استفاده شده در تست‌ها می‌شود، هیچ بهانه‌ای برای این جدول زمانی کند وجود ندارد.

وی ادامه داد: ظرفیت ایالات متحده در داشتن این فناوری‌ها بیش از هر کشور دیگری است.

بنیانگذار مایکروسافت معتقد است که آمریکا در مورد نحوه رسیدگی به پاندمی "کووید-۱۹" کار ضعیفی انجام داده است و این را می‌توان در آمار مشاهده کرد.

بنیاد خیریه "بیل و ملیندا گیتس" در رقابت برای تولید واکسن "کرونا ویروس" مشارکت زیادی داشته است.

این بنیاد از شرکت زیست فناوری آلمانی "کیوروک"( CureVac) که روی واکسن کووید-۱۹ کار می‌کند، پشتیبانی می‌کند.

شرکت "کیوروک" اخیرا از دولت آلمان و بلژیک تاییده دریافت کرد تا آزمایش بالینی یکی از واکسن‌های کووید-۱۹ را انجام دهد.

"گیتس" باور دارد که مردم باید زودتر به نتایج آزمایش خود دست پیدا کنند تا بتوانند رفتارهایشان را تغییر دهند و دیگران را آلوده نکنند.

به گفته او ساده ترین کاری که می‌شود در این باره انجام داد، این است که بابت تست‌های کرونا از مردم هزینه‌ای گرفته نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha