• دوشنبه / ۷ مهر ۱۳۹۹ / ۰۸:۴۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99070704753
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران:

مقاومت مردم در شرایط سخت اقتصادی ریشه در دفاع مقدس دارد

مقاومت مردم در شرایط سخت اقتصادی ریشه در دفاع مقدس دارد

ایسنا/مازندران مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران گفت: مقاومت مردم در شرایط سخت اقتصادی ریشه در دفاع مقدس دارد.

عبدالله ملکی در همایش بزرگ رزمندگان اسلام در شهر دابودشت، آمل را شهر فرمانده‌خیز و رزمنده‌خیز دانست که در دفاع مقدس نقش ویژه‌ای داشت.

وی از مقاومت مردم در حماسه ششم بهمن آمل گفت و اظهارکرد: ما مازندرانی‌ها نتوانستیم حماسه اسلامی آمل را خوب به نسل امروز منتقل کنیم.

ملکی به نقش مردم و مدیریت امام (ره) در دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: امام جنگ را با فرماندهان سپاه بیست ساله مدیریت کرد و با وحدتی که بین ارتش و سپاه ایجاد کرده بود در جنگ به پیروزی رسید.

این مسئول افزود: در مقاومت خرمشهر زنان نیز همرزم مردان پاسدار و ارتش مقاومت کردند، جنگیدند و در آزادسازی نقش داشتند.

وی با بیان اینکه رزمندگان دفاع مقدس باید به جوانان و نوجوانان و نسل امروز معرفی بشوند، گفت: مقاومت چهل ساله مردم در شرایط سخت اقتصادی و تهاجم سخت فرهنگی ریشه در دفاع مقدس دارد چرا که دفاع مقدس ما زنده و پویا است.

ملکی افزود: جنگ تحمیلی، جنگ جهانی سوم در مقیاس کوچکتر بود که دو ابرقدرت و همه کشورهای اروپای شرقی و غربی و عربی و مصر، اردن، کویت در جنگ تحمیلی پشت صدام بودند و از حزب بعث حمایت می‌کردند.

وی ادامه داد: مردم ما به خاطر معرفت به خدا، راه انبیا، عترت و عاشورا و بصیرتی که داشتند با همه سختی به امام لبیک گفتند ایستادند و امروز هم در خط ولایت و پای نظام هستند چون عاشورا را خوب درک کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha