مرتضی میرزایی در جمع نمازگزارن جمعه شهرستان ساری ضمن تقدیر و تشکر از حمایت های معنوی نماینده ولی فقیه در استان مازندران و مردم ولایتمدار استان در راستای تعامل و همکاری با پلیس در برقراری نظم و امنیت ، گفت: این حمایت ها پشتوانه ای برای ناجا است.
وی با اشاره به اینکه فرماندهی انتظامی استان مازندران در طول ۴۰ سال انقلاب ، ۶۱۵ شهید، ۱۲ هزار جانبار و ۱۹۰ نفر آزاد را در راستای برقراری نظم و امنیت در نظام اسلامی تقدیم انقلاب کرد، افزود: هفته نیروی انتظامی با شعار با هم برای امنیت و سلامت نامگذاری شده که این دو مولفه مکمل یکدیگر هستند .
فرمانده انتظامی استان مازندران، امنیت و سلامت را ثمره تلاش و زحمات همه عزیزانی دانست که در این عرصه فعالیت می کنند.
میرزایی، اظهار کرد: ایران اسلامی در منطقه ای از جهان که دور آن را آتش و جنگ افروزی فرا گرفته با هدایت و رهنمودهای رهبری همچون نگینی در دنیا می درخشد و این یک هدایت الهی است.
فرمانده انتظامی استان مازندران با بیان اینکه ما سربازان ولایت تمام قد در خدمت نظام و رهبری هستیم، افزود: تمام تلاش ما این است تا منویات رهبری معظم انقلاب را به منصه ظهور برسانیم که در این مسیر مردم همواره یاری گر ما بوده و هستند .
میرزایی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اینکه در ۶ ماهه نخست امسال بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تماس با پلیس ۱۱۰ به ثبت رسیده است، خاطرنشان کرد: ۳۶۰ هزار تماس منجر به عملیات پلیسی شده است .
فرمانده انتظامی استان مازندران، افزود: در حوزه عفاف و حجاب و برخورد با مظاهر علنی فساد با اجرای طرح ناظر و طرح تابستانه اقدامات موثری در سطح استان داشته ایم .
میرزایی همچنین از مقابله با اراذل و اوباش و مقابله با سارقان در طرح های عملیاتی پلیس خبر داد و گفت: در حوزه کشفیات جرایم شاهد افزایش ۳۰ درصدی کشفیات هستیم .
انتهای پیام
نظرات