• دوشنبه / ۵ آبان ۱۳۹۹ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99080502230
  • خبرنگار : 50219

تولید سالانه ۳۰۰ تن گوشت بوقلمون در مهریز

تولید سالانه ۳۰۰ تن گوشت بوقلمون در مهریز

ایسنا/یزد رییس جهادکشاورزی شهرستان مهریز از تولید سالانه بیش از ۳۰۰ تن گوشت بوقلمون در این شهرستان به عنوان یکی از مناطق مستعد پرورش بوقلمون استان خبر داد.

«محمد جعفری» با بیان این که شهرستان مهریز جز مناطق مستعد پرورش طیور از جمله بوقلمون در استان یزد است، تصریح کرد: در حال حاضر، در این شهرستان دو واحد پرورش صنعتی بوقلمون و پنج واحد سنتی در حال فعالیت است.

وی تولید سالیانه گوشت بوقلمون در مهریز طی دو مرحله پرورش را بیش از ۳۰۰ تن خواند و گفت: البته سالانه می‌توان دو تا ۲.۵ دوره اقدام به جوجه‌ریزی کرد.

این مسئول با اشاره به این که گوشت بوقلمون خواص زیادی دارد، افزود: این نوع گوشت می‌تواند در سبد غذایی مردم جایگاه خوبی پیدا کند و سودآوری بالا، امکان بهره‌گیری از سالن پرورش برای دیگر ماکیان، کاهش فشار کاری و تنش روانی برای در امان ماندن از نوسانات بازار از دیگر مزیت‌های پرورش بوقلمون است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی مهریز، جعفری در پایان گفت:  گوشت بوقلمون تولیدی شهرستان مهریز علاوه بر مصرف داخلی استان یزد، در استان‌های همجوار هم توزیع می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.